folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@

Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------

tranceport bunu yazdı:
     butun arkaaslar sacma sapanm seler yazmıslar

..........

yinede benim düşüncelerim saygılar herkese

önce kendi yazdıgın msjdaki çelişkiyi düzelt sora yorumunu ekle, buraya her kim ne yazarsa yazsın saçma sapan deme hakkın yok bide saygılar herkese diyosun, pekala seninle aynı paralellikte msj yazan arkadaşlar var hatta senden daha dogrucu bi düzenle, o zaman sende saçmasın sende git zaygonun yanına kumdaydı o en son gördüümde... 

entel zonta senin için kısa bi düzeltme yapim bazı sacma yorumlar diyim ;)
    neden sacma? acaba boyleyse helal olsun ... gibisinden yorum yapanlar  geçmişe bi baksınlar  basbakancık demedimi sehide kelle sn apo yangelip yatma sora  askerlerimiz sehit olurken dalga geçer gibi  önümüzdeki ay gidip bushla bu konuyu konuscam  felan .... vs
    sorada kalkıp bu insanların  askerlerimiz sehitlerimiz konusundaki duyarlılıgından mı bahsedion sacma sonunakadar sacma :)
    he su konuda derseniz bi nebze taciz felan onda da kisitlama yasak konulmaz.bu bizim ayibimizdir hani kendimizle cok övündügümüz gibi buda bizim ayıbımızdır oda herkes icin dil tabiki bagggzıları icin

son babamı aldım geldim lasım olur belki babam sane  minik kuş:)

bide bi arkadas war  yorum yapma dedimde anlamıo galiba  adam yerine koyup cevap wermicem kendisine saten önüne gelene koyuyo arkadas zaten anladın sen onu

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Baska soze gerek yok!!!

http://img297.imageshack.us/img297/6374/tehlike1iu9.jpg

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tartışmaya gerek yok gibi cebelleşen arkadaşların büyük çoğunluğda genelde mutabık arada 1-2 çatlak ses temcit pilavı

gibi hala konuyu yok apoya sayın demiş şehite kelle demiş gibisinden noktalara çekmeye çalışsada yapılan herkese az

çok mantıklı geliyor gördüğüm kadarıyla her ne kadar insanların istediği yerde istediği gibi eğlenmelerinden yana olsamda

ginede yasak yerinde olmuş ortalık karışık bu pkklı köpeklerin son çırpınışları olduğu için insanların eğlendiği o güne

gölge düşürmek isteyebilirler o yüzden mantıklı buluyoruz büyük bi kısım

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:
    "Mesaj nikoteen tarafından 26 Aralık 2007 (Çarşamba) tarihinde yazıldı" yani bu demek oluyorki noelin uzerinden tam 2 gun gecmis. 9satır bos bir yazı yazacagına once noelin ne oldugunu ogrenseydin boyle sacma sapan konusmazdın.
    Hoca kafan mı güzel yoksa yine herkesin bildiği yanlış senin bidiğin doğru mu alla aşkına şu mesajını biraz açta engin bilgilerinden faydanalım :D Ayrıca merak etme bu sitede senden boş yazanına rastlamadım..

Kafası guzel olan sensin. Noel aralık ayının 24 ünde kutlanır, Hz.İsa'nın dogumudur. sen mesajını 26 aralıkta yani noelden 2gun sonra yazmısın ve yılbasında noel kutlamaktan bahsetmisin. gercekten insan ustu zeka belirtileri var sende...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

heee öyle desene hoca anlat analt ki anlayalım senin der,n bilgilerin faydanalaım. Ne bu sinir hakaretler falan ??  Heee bu arada unutmadan ;

Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Hristiyanların çoğunlukta olduğu ülkelerde pratik olarak Noel tatili yılbaşı tatiliyle birleştirilir. Ermeni Kilisesi gibi bazı Doğu Ortodoks Kiliseleri, Jülyen takviminde 25 Aralık'a denk gelen 7 Ocak'ı Noel olarak kutlarlar.

Bazı Ortodoks kiliselerinin Noel'i Jülyen takvimine göre kutlamasının nedeni, şu an kullanılan Gregoryen takviminin Katolik bir din görevlisi olan Papa XIII. Gregory tarafından düzenlettirilmiş olmasıdır. Noel'i şu anda 7 Ocak'ta kutlayan Ortodoks kiliseleri 2100 yılından itibaren 8 Ocak'ta kutlamaya başlayacaklardır.

bunları zaten senin gibi ulvi bir insan biliyordur da hatırlatmak baabında söyledim kaldı ki okuma yazman varsa noeli hristiyanların ne zaman kutladığı ortadoks kilisesi mensublarının ne zaman kutladığı falan tartısılmıyor burada :) Türkiyede 1Ocak ta taksime çıkıp kutlama yaparlar hacı sizin memlekette nasıl oluyor bılmıyorum tabi... Tamam anlıyorum gerçekten birşeylre biliyorsun velhasılı konuyu neden birşeyler bildiğini söylemeye getirme ihtiyacı hissediyorsun ? Burda tartısılan konu noelin ne zman kutlandığımı istanbulda ne zaman eğlenceler yapıldığı mı ? + neysee kalsın :))

edit: bu arada 1ocakta kutlanan şeyin yılbaşı değil noel oldunu sanıyordum zaten maksat dınsel bır kutlama değil ondan biliçsizim bu konuda göt olmuşum bunu kabul ediyorum ama ne demek istediğimi anlayan anlamıştır :) Sen hacı o kutlanan noel değil yılbaşı deseydin bunları yazıp forumu kırletmemeıze gerek bile kalmazdı ama sadece bir kelımeye takılıp asabi laflar etmişsin neyse yinede senden bişey öğrenmiş oldum sağol ;)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

E hoja soyledimya ben sana. demistimki 26 aralıkta yazmıssın yani noelden 2 gun sonra. buradan noelin 2gun once oldugunu anlaman gerekmiyormuydu? ben bunu soyledikten sonra sen cıkıp kafanmı guzel falan yazıyosun. bunun ustunede ne yazmamı bekliyodunki benden, iltifatmı (:

ek olarakta noel tartısmasını ben baslatmadımki sen dedin yılbasında noel kutluyorlar diye ordan buraya geldi iste. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:
    orda bi patlama olsa senmi vebalini ödeyeceksin? bu seferde vay efendim böyle güvenlikmi olurmuş nerde bu devlet nerde bu millet devlet bu kadar acizmide bu bombacıları engellemio pis yobaz gerici yarasalar dermisin demezmisin. aslında bu tiplerden oluşan bi yılbaşı eğlencesi düzenleyecen ortalarına da bi bomba sen sağ ben selamet töbe töbeee.

Ulan Zaygodumun ne haltsın ulan askerler dağda sınırda senin gibi embesiller içip içip zısın oraya buraya laf atıp bide buna eğlence kılıfını uydurup böğürsün diyemi bekliyolar. senin keyfin için be mal !!!!

hahahahhaha:)) hoca yaratıcılıkta sınır yok:D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    eğer şehitler içinböyle birşey yapmışsa gerçekten tebrik ederim duyarlı bir hareket ama güvenlikse söz konuasu olay tamamen yanlış.çünkü teröre yenik düşmektir bu.terörün amacı zaten korkutmak ve sindirmekse bu da demek oluyor ki hedeflerine ulaşmışlar,devleti halkın önünde aciz duruma düşürmüşlerdir.yazıyı okumadım ama bu 2 durum için 2 düşüncem söz konusu.

orda bi patlama olsa senmi vebalini ödeyeceksin? bu seferde vay efendim böyle güvenlikmi olurmuş nerde bu devlet nerde bu millet devlet bu kadar acizmide bu bombacıları engellemio pis yobaz gerici yarasalar dermisin demezmisin. aslında bu tiplerden oluşan bi yılbaşı eğlencesi düzenleyecen ortalarına da bi bomba sen sağ ben selamet töbe töbeee.

Ulan Zaygodumun ne haltsın ulan askerler dağda sınırda senin gibi embesiller içip içip zısın oraya buraya laf atıp bide buna eğlence kılıfını uydurup böğürsün diyemi bekliyolar. senin keyfin için be mal !!!!

yumu$ak ibo, adam akıllı konu$ veya tartı$mayı bilmiorsan susda milletin kafasını karı$tırma. Benim burda ya$amam için beklemiyorlarsa, ne için bekliyorlar.!Zamanı gelince bende gidicem ve sivil halkın ya$amını koruyacağım , haa tabi bazı o.ç  sahte çürük raporu hazırlayıp cocugunu filan askere göndermiolar, onlar içinde güzel planlarım var...

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    ibosoft bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    eğer şehitler içinböyle birşey yapmışsa gerçekten tebrik ederim duyarlı bir hareket ama güvenlikse söz konuasu olay tamamen yanlış.çünkü teröre yenik düşmektir bu.terörün amacı zaten korkutmak ve sindirmekse bu da demek oluyor ki hedeflerine ulaşmışlar,devleti halkın önünde aciz duruma düşürmüşlerdir.yazıyı okumadım ama bu 2 durum için 2 düşüncem söz konusu.

yumu$ak ibo, adam akıllı konu$ veya tartı$mayı bilmiorsan susda milletin kafasını karı$tırma. Benim burda ya$amam için beklemiyorlarsa, ne için bekliyorlar.!Zamanı gelince bende gidicem ve sivil halkın ya$amını koruyacağım , haa tabi bazı o.ç sahte çürük raporu hazırlayıp cocugunu filan askere göndermiolar, onlar içinde güzel planlarım var...

sen bu kafayla hiç bi zikim yapamazsın Zaygodumun 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:

güvenlik nedeniyle iptal edildi diye biliyorum.

mantıklı.

yobazlıkla bi alakası yok otu boku o yöne çekmeyin .

Yaw aq, daha geçenlerde bomba yakalandı ama haala başka tarafından anlamak isteyenler var.

Bomba patlasa da bu sefer neden iptal etmediler? daha geçenlerde bomba yakalandı, her gün araba kundaklanıyor vs vs derler

Toplam Hit: 5998 Toplam Mesaj: 51