Toplu Ekran Karti Satabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djxeon
    djxeon's avatar
    Erkek

Ben 3080 10 gb modelini 2500 dolardan alıyorum 

yok amk imzam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    djxeon bunu yazdı

Ben 3080 10 gb modelini 2500 dolardan alıyorum 

Iyi aliyorsun Burda da ayni fiyat 

https://www.real.de/product/373592337/?utm_source=shopping&utm_medium=non-paid&utm_campaign=pricecomparison&sid=29833604

aklın yolu birdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Arkadaş söylediklerimi nerenizle anlıyorsunuz çok merak ediyorum. Yok hayır işi için bedava dağıtacak ürünleri burada. Demek istediğim ülkedeki çakal çukal tipler gibi 10 liraya getirdiği ürünü 100 liraya satmaya mı çalışacaksın diyorum sadece. 400-500 dolara aldıkları ürünleri 1000-1200 dolar seviyesinde satmaya çalışanlar var onu soruyorum sadece. Hayır için gel bana sat aldığın fiyata demiyorum. Kar marjın ne kadar olacak ülkedeki piyasa fiyatıyla aynıysa zor satarsın diyorum sadece.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek

konuyla çok alakası yok ama, aşağıdaki site parayı ver seni dolandırıcam diye bağırıyor gibi, 5K ya rtx2060 veriyorum diyor adamlar :)

https://www.senkar.net//msi-rtx2060-super-gaming-x-8gb-gddr6-256b-hdmi-dp

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Hocam sen getir 10 kart havada gider. Birde 10 kart ticariye girmiyor mu? Limit kaç kart? Bende uzakdoğu dan getirmeyi planlıyorum. Tabi vizeler açılınca.

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Hocam sen getir 10 kart havada gider. Birde 10 kart ticariye girmiyor mu? Limit kaç kart? Bende uzakdoğu dan getirmeyi planlıyorum. Tabi vizeler açılınca.

girer. gümrük kdv filan alırlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

girer. gümrük kdv filan alırlar.

3 arac birlikte gelicez sorun olmaz 

aklın yolu birdir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam 

getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim

aklın yolu birdir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    freeline bunu yazdı

bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam 

getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim

Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.

İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.

Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    freeline bunu yazdı

Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.

İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.

Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.

tamam ozaman siz bana 10 tane rtx 2080 ti ile günlük kazanci hesaplayin aklima yatarsa sistemi size kurdururum 

aklın yolu birdir
Toplam Hit: 4092 Toplam Mesaj: 37
rtx 3080 rtx3 090