Toplu Ekran Karti Satabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    freeline bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı
    freeline bunu yazdı

bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam 

getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim

Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.

İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.

Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.

tamam ozaman siz bana 10 tane rtx 2080 ti ile günlük kazanci hesaplayin aklima yatarsa sistemi size kurdururum 

Nicehash'in verdiği tahmini rakam şu hocam(OC ve Firmware hariç fiyat galiba):

Your approx. income with NiceHash

54.60 USD   / Day

10 RTX 2080 TI ile, ayda 13350 civarı yapıyor. Tabi iklimlendirme, verimlilik, güç, koruma, donanım vb. masrafları da olacaktır hocam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yalinyalniz bunu yazdı
    freeline bunu yazdı
    yalinyalniz bunu yazdı
    freeline bunu yazdı

bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam 

getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim

Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.

İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.

Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.

tamam ozaman siz bana 10 tane rtx 2080 ti ile günlük kazanci hesaplayin aklima yatarsa sistemi size kurdururum 

Nicehash'in verdiği tahmini rakam şu hocam(OC ve Firmware hariç fiyat galiba):

Your approx. income with NiceHash

54.60 USD   / Day

10 RTX 2080 TI ile, ayda 13350 civarı yapıyor. Tabi iklimlendirme, verimlilik, güç, koruma, donanım vb. masrafları da olacaktır hocam.

pm ye bekliyorum

aklın yolu birdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    freeline bunu yazdı

url uzun oldu o yüzden link kısaltma servisinden oluşturdum  https://www.kisa.link/OJIZ   buraya göre günlük ortalama 50$ kazanırsın ortalama kart başı 50mh alırsın, kart başı ortalama aylık 80TL giderin olur aylık

eğer yapma imkanın olursa ay sonunda maliyetin kadarını tl ye çevirip kullanman uzun vadede daha kârlı olabilir. ben bi laptop bi masaüstü den toplam 50-60 mh alıyorum, 3 aydır yapıyorum elektrik faturasu eskiye nazaran 90TL arttı, aylık 100$ gibi bir getirisi var ama ben üretilen eth leri trade yaptığım için katlıyorum bunu bi kısmı spotta bi kısmı future da toplam 1300$ yaptım arada kâr'lardan çekip cebime aldığımda oldu

trade sevmeyenlerin kullanabileceği bir sistem daha var, ben pasif gelir için farming yapıyorum 230$ dayken aldığım 1bnb ile alloy farm etmeye başladım 24.03.2021 de başladı o zamanlar %800 veriyordu şimdiye kadar 44 (sağ üstte cüzdana atılmış) + 10 (daha önce çekip bnb yaptım) + 10,9 =~  65  alloy üretti şu anki fiyatı alloy un 1.11$  ileride fiyatı artar ve tutarsam oradan da güzel kâr elde edebilirim şimdi satsam 15 güne 60$ veren bi pasif gelir kurmuş oldum. 

işin özü üretmek güzel az maliyetle nasıl katlarımın yollarını araştır hoca

TxT tarafından 08/Nis/21 02:11 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Hollanda'da alternate.nl ve alternate.de almaya çalıştım 1 adetten fazla satmıyorlar. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    omerfurkan1098 bunu yazdı

Hollanda'da alternate.nl ve alternate.de almaya çalıştım 1 adetten fazla satmıyorlar. 

real marketler zincirinde rtx stokları vardı hocam ama almanya mağazaları da olabilir, hatırlayamadım regionu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkorbit_efsanesi
    darkorbit_efsanesi's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı

3070

3080

3090

tbt ye kaça getirebiliyorsan yaz. ona göre sipariş veririz hocam

Konuyu baltalamak gibi olmasın 3 200 dolar şuan 

3080

darkorbit_efsanesi tarafından 22/May/21 23:58 tarihinde düzenlenmiştir