Toplu Ekran Karti Satabilecek
-
freeline bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıfreeline bunu yazdı
bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam
getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim
Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.
İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.
Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.
tamam ozaman siz bana 10 tane rtx 2080 ti ile günlük kazanci hesaplayin aklima yatarsa sistemi size kurdururum
Nicehash'in verdiği tahmini rakam şu hocam(OC ve Firmware hariç fiyat galiba):
Your approx. income with NiceHash
54.60 USD / Day
10 RTX 2080 TI ile, ayda 13350 civarı yapıyor. Tabi iklimlendirme, verimlilik, güç, koruma, donanım vb. masrafları da olacaktır hocam.
-
yalinyalniz bunu yazdıfreeline bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıfreeline bunu yazdı
bu arada herkes minning isine girmis acaba bu kartlari satmaktansa kendime mi bi sistem kursam
getirisi gideri nedir nasil yapilirsa kar birakir bilgi sahibi arkadaslar aydinlatirsa sevinirim
Kart başı mh/s göre hesap yapılır hocam, karta mümkünse FW atılır yoksa stoktan OC atılır.
İklimlendirme, enerji yedekliliği ve verimlilik ayarları yapılıp mininge özel OS'lar veya araçlarla kazım yapılır.
Ücretli danışmanlık ve kurulum hizmeti veriyorum bu konuda.
tamam ozaman siz bana 10 tane rtx 2080 ti ile günlük kazanci hesaplayin aklima yatarsa sistemi size kurdururum
Nicehash'in verdiği tahmini rakam şu hocam(OC ve Firmware hariç fiyat galiba):
Your approx. income with NiceHash
54.60 USD / Day
10 RTX 2080 TI ile, ayda 13350 civarı yapıyor. Tabi iklimlendirme, verimlilik, güç, koruma, donanım vb. masrafları da olacaktır hocam.
pm ye bekliyorum
-
freeline bunu yazdı
url uzun oldu o yüzden link kısaltma servisinden oluşturdum https://www.kisa.link/OJIZ buraya göre günlük ortalama 50$ kazanırsın ortalama kart başı 50mh alırsın, kart başı ortalama aylık 80TL giderin olur aylık
eğer yapma imkanın olursa ay sonunda maliyetin kadarını tl ye çevirip kullanman uzun vadede daha kârlı olabilir. ben bi laptop bi masaüstü den toplam 50-60 mh alıyorum, 3 aydır yapıyorum elektrik faturasu eskiye nazaran 90TL arttı, aylık 100$ gibi bir getirisi var ama ben üretilen eth leri trade yaptığım için katlıyorum bunu bi kısmı spotta bi kısmı future da toplam 1300$ yaptım arada kâr'lardan çekip cebime aldığımda oldu
trade sevmeyenlerin kullanabileceği bir sistem daha var, ben pasif gelir için farming yapıyorum 230$ dayken aldığım 1bnb ile alloy farm etmeye başladım 24.03.2021 de başladı o zamanlar %800 veriyordu şimdiye kadar 44 (sağ üstte cüzdana atılmış) + 10 (daha önce çekip bnb yaptım) + 10,9 =~ 65 alloy üretti şu anki fiyatı alloy un 1.11$ ileride fiyatı artar ve tutarsam oradan da güzel kâr elde edebilirim şimdi satsam 15 güne 60$ veren bi pasif gelir kurmuş oldum.
işin özü üretmek güzel az maliyetle nasıl katlarımın yollarını araştır hoca

TxT tarafından 08/Nis/21 02:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Hollanda'da alternate.nl ve alternate.de almaya çalıştım 1 adetten fazla satmıyorlar.
-
omerfurkan1098 bunu yazdı
Hollanda'da alternate.nl ve alternate.de almaya çalıştım 1 adetten fazla satmıyorlar.
real marketler zincirinde rtx stokları vardı hocam ama almanya mağazaları da olabilir, hatırlayamadım regionu
-
demirci bunu yazdı
3070
3080
3090
tbt ye kaça getirebiliyorsan yaz. ona göre sipariş veririz hocam
Konuyu baltalamak gibi olmasın 3 200 dolar şuan
3080
darkorbit_efsanesi tarafından 22/May/21 23:58 tarihinde düzenlenmiştir