folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Toplu Mesajların Yasaklanması Üzerine

Toplu Mesajların Yasaklanması Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    egultekin bunu yazdı

O yasak onlar için geçerli değil adalet yok hukuk yok yaşasın muz cumhuriyeti !

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

btk ya yazdım gümrük ticaretbakanlığı ilgileniyor dedi orayada atacağım muhtemelen onlarda başka yere yönlendirecek böyle topu sektirip duracaklar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu VODAFONE denen zımbırtının müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabiliyoruz? Arayıp ağızlarına sıçacam da.. Yeni aldığım hat, hiçbir yerde numaram yok, sadece bu i.melik den bana mesaj geliyor. Özellikle belirttim alırken vermeyin numaramı yoksa istemiyorum hattınızı diye. Tamam dediler, bi bundan geliyor.

542 yi arıyorum 3 saat dolandırdı, bağlatmıyo şerefsiz.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Gümrük Ticaret Bakanlığınada güzel bir dille yazdım umudum yok ama bakalım ne olacak. Bence sizde yazın geçri formu gönderirken http isteği başarısız oldu diyor ama bir refernas numarasıda veriyor anlamadım gitti

Merhaba,

İzinsiz sms yasasından sonra herhangi bir izin istemeden düzenli atılarak beni rahatsız eden bir numarayı ihbar etmek istiyorum.İnternette benzer mesajları alan bir çok insanın var olduğunu gördüm. Muhtemelen başka şikayetlerde olmuştur. BTK'ya şikayette bulunduğumda Gümrük Ticaret Bakanlığı'nın ilgilendiği bildirildi. Bu ülkede şikayet bildirmenin bir anlamı olması temennisiyle iyi çalışmalar, ilginiz için teşekkürler..

Alıcı No(Ben):

+90 530 xxx xx xx

Gönderen No:

+908503042426

Sms İçerikleri:

1.Sms - 24.05.2015 / 15:52

Ankara Buyuksehir Belediye Baskani Melih GOKCEK Bu Aksam Saat 21:00'de Haberturk TV'de Canli Yayina Katilarak Onemli Aciklamalarda Bulunacak.Izlemeniz Dilegiyle

2.Sms - 29.05.2015 / 17:23

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Melih GÖKÇEK Bu Aksam (29 Mayis Cuma) Saat 21:00'de Çok Özel Aciklamalarla Canli Yayinda Beyaz TV'de. Izlemeniz dilegiyle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

bu VODAFONE denen zımbırtının müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabiliyoruz? Arayıp ağızlarına sıçacam da.. Yeni aldığım hat, hiçbir yerde numaram yok, sadece bu i.melik den bana mesaj geliyor. Özellikle belirttim alırken vermeyin numaramı yoksa istemiyorum hattınızı diye. Tamam dediler, bi bundan geliyor.

Numara yeni bile olsa zamanında birisi kullanmıştır illa ki 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Numaran ve arama detayla birlikte BTK'ya şikayet et, uğraşsınlar.

Balyoz99 tarafından 30/May/15 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu adam ceza alacağını bilse bu kadar sosyal medyada yayaınlanmasına rağmen  devamlı göndermeye devam edermi 

demekki bana hiçbir şey olmaz iyor bu ülke bizim saltanatımız diyor bizde burda afedersiniz kıçımızı yırtalım hiçbir şey olmayacak 

bu ülkede adalet artık kız çocuklarıan verilen bir isim malesef.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bu adam ceza alacağını bilse bu kadar sosyal medyada yayaınlanmasına rağmen  devamlı göndermeye devam edermi 

demekki bana hiçbir şey olmaz iyor bu ülke bizim saltanatımız diyor bizde burda afedersiniz kıçımızı yırtalım hiçbir şey olmayacak 

bu ülkede adalet artık kız çocuklarıan verilen bir isim malesef.

aynen hocam çok haklısın , 

her tv ye çıkmasında mesaj atıyor totoşlar ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Hocam bir sahis atmis sms'i bak baslikli degil. bu yuzden reklam mesaji da olarak gecmiyecektir.

Ayriyetten 50 bin degilmi ceza. Multinette bir yazilim projesinde konusuyordum. XXXX firmasinin sahibi 50Bin bizim reklam butcemiz icin devede kulak atarim da oderimde demis diye bir dedikodu duydum

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek

gecen hafta bu numaradan gelen mesajı sıkayet ettım.uzun uzun ne cevap geldıgını yazmaya gerek yok.sonuc sıfır.yanı bısey degısmemıs.bı ulkede hukuk,yargı,kolluk kuvvet,ıktıdar,guc aklınıza ne gelırse bır guruhun elınde oldukca beklentımızın olması artık sacma.

Coboller
Toplam Hit: 5581 Toplam Mesaj: 42