Toplu Mesajların Yasaklanması Üzerine
-
Bende durumu aştılar. Partiler direk arıyo. Bant kaydından şu program şurda miting vs aramaları başladı. Reklam mesajlarını yazmıyorum bile. izmirdeyim, melih gökçek banada sms atıyo :) acaba burdaki denizi ankaraya mı götürmeye niyetli ?
-
Vodafone nun mesajlarindan banada gina geldi bu nasil kapaniyor arkadaslar bilgisi olan varmi???
-
saqeslanger bunu yazdı
arayıp 1i tuşladım 46 kuruşumu yedi daha fazlası değil neyse de bu bi yasal açıksa napcaz her firmayı tek tek arayıp 1i mi tuşlucaz
Niye öyle bir şey yaptın ki?
Numaranı senin rızanla mı aldılar da iptal için 46 kuruş alıyorlar?
BİMER'e şikayet + telefonunda özellik varsa numarayı engelleme ile olayı çözebilirdin. Boşuna şu iptallere mesaj atmayın.
Hoş konu onlar oldu mu BİMER falan işe yaramaz da. İnsan ümit ediyor.
-
Austen bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
arayıp 1i tuşladım 46 kuruşumu yedi daha fazlası değil neyse de bu bi yasal açıksa napcaz her firmayı tek tek arayıp 1i mi tuşlucaz
Niye öyle bir şey yaptın ki?
Numaranı senin rızanla mı aldılar da iptal için 46 kuruş alıyorlar?
BİMER'e şikayet + telefonunda özellik varsa numarayı engelleme ile olayı çözebilirdin. Boşuna şu iptallere mesaj atmayın.
Hoş konu onlar oldu mu BİMER falan işe yaramaz da. İnsan ümit ediyor.
hocam şikayet de etcektim de aşağıdaki uyarı çıktı. benim telefon babamın adına kayıtlı onun adına şikayet etmekten çekindim açıkçası belediyeden emekli olcak umarım :)

-
Bimerin sitesinde yok haksız şikayet tazminat sebebi yok şu bu remen şikayet etme diyorlar
-
lan bilgisayarda falan oldu mu, hosts dosyası, uBlock vs bir şekilde çözüyoruz da
konu sms olayı olunca, adam ismini değiştirir değiştirir atar :)
nefret ediyorum
-
0850' li numaradan dün İ.Melih hakkında mesaj geldi.
Ben de cevap olarak siktir yazdım. Ardından bir mesaj daha geldi, bu numaradan mesaj almak istemiyorsanız, buraya tıklayın diye.
Tıkladım ama ben yazdığım için mi geldi yoksa tesadüf mü bilmem.
-
bimerden gelen cevap
İlgide kayıtlı şikâyet başvurunuz incelenmiştir. Bilindiği üzere, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1/5/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Anılan Kanun, ticari iletişimi, hizmet sağlayıcı ve aracı hizmet sağlayıcıların sorumluluklarını, elektronik iletişim araçlarıyla yapılan sözleşmeler ile elektronik ticarete ilişkin bilgi verme yükümlülüklerini ve uygulanacak yaptırımları kapsamaktadır. Söz konusu Kanunun “Tanımlar” kenar başlıklı 2 nci maddesinde yer alan, “ticari iletişim” ve “ticari elektronik ileti” tanımlarından da görüleceği üzere, anılan Kanun uyarınca mesleki veya ticari faaliyet kapsamında kazanç sağlamaya yönelik ve ticari amaçlarla gönderilen iletilerin Bakanlığın görev ve yetki alanı çerçevesinde değerlendirilmesi mümkün olabilecektir. Diğer yandan, devlet ve mahalli idareler gibi kamu tüzel kişilerinin yetkili görevlilerinin, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 15/2/2011 tarihli ve 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanununa tabi yayınlara katılımlarına ilişkin gönderilen iletilerin 6563 sayılı Kanun kapsamında değerlendirilemeyeceği kanaatine varılmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. -
İlgide kayıtlı şikâyet başvurunuz incelenmiştir. Bilindiği üzere, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1/5/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Anılan Kanun, ticari iletişimi, hizmet sağlayıcı ve aracı hizmet sağlayıcıların sorumluluklarını, elektronik iletişim araçlarıyla yapılan sözleşmeler ile elektronik ticarete ilişkin bilgi verme yükümlülüklerini ve uygulanacak yaptırımları kapsamaktadır. Söz konusu Kanunun “Tanımlar” kenar başlıklı 2 nci maddesinde yer alan, “ticari iletişim” ve “ticari elektronik ileti” tanımlarından da görüleceği üzere, anılan Kanun uyarınca mesleki veya ticari faaliyet kapsamında kazanç sağlamaya yönelik ve ticari amaçlarla gönderilen iletilerin Bakanlığın görev ve yetki alanı çerçevesinde değerlendirilmesi mümkün olabilecektir. Diğer yandan, devlet ve mahalli idareler gibi kamu tüzel kişilerinin yetkili görevlilerinin, kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 15/2/2011 tarihli ve 6112 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanununa tabi yayınlara katılımlarına ilişkin gönderilen iletilerin 6563 sayılı Kanun kapsamında değerlendirilemeyeceği kanaatine varılmıştır. Bilgilerinizi rica ederim.
İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Otomatige baglamislar amq
-
Ya şu göt heriflerin illa her yaptıkları işe bi kendilerince zorunluluk gibi düşünüp bi konu hakkında diretiyorlar ya ayar oluyorum aq adamlarına, izlemiyorum yarrak kafası 3 çocuk falan da yapmıyacam, ne hallere düştük ne hallerdeyiz valla kan beynime sıçrıyor . ramazanda illa sövdürtcekler kendilerine. Şikayet etsen falanda hiç bişey olmaz ülke onların elinde aq adalet onlar olmuş artık.