Torrent Eagle Üyelik Alımı Açıldı !!
-
bu ne laaa
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
http://torrenteagle.com sitesine girip üye olabilirsiniz.
Torrentlerin çoğunluğunda seedbox desteği var .
tskler. -
namı nedir buranın ne iş yapar hizmeti nedir.
-
PyramiD bunu yazdı
bi namı yok bi namı da olmaz buranın daha katagorileri çalışmıyor.bu siteden bi cacık olmaz demedi demeyin :)
-
jawsap67 bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
bi namı yok bi namı da olmaz buranın daha katagorileri çalışmıyor.bu siteden bi cacık olmaz demedi demeyin :)
ratio sistemini kaldıran ratioless adını verdikleri sistemi getiren bir siteden cacık olmayacaksa başka bişey demiyorum.
'TTnet yüzünden ratio sıkıntısı çeken onlarca kullanıcı var ,onlar içinde bir imkan olur , hemde torrentlerin aktifliği uzayacağından seeder sıkıntısı yaşanmaz.
Piratebay tarafından 12/Ağu/12 04:19 tarihinde düzenlenmiştirSeedde kalma koşulu 48 saat olarak belırlenmıstır.' -
ayrıca kategorilere tıkladığınız karşınıza çıkan torrentler yeni yüklenen torrentler eğer aşağı doğru inerseniz listeyi görürsünüz
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
ayrıca kategorilere tıkladığınız karşınıza çıkan torrentler yeni yüklenen torrentler eğer aşağı doğru inerseniz listeyi görürsünüz
Hocam sitenin tasarım olarak değişmesi lazım biraz bunu bildirebilirsen eğer tanıyorsan site güvensiz gözüküyor çok onu söyleyeyim. -
1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
Hocam sitenin tasarım olarak değişmesi lazım biraz bunu bildirebilirsen eğer tanıyorsan site güvensiz gözüküyor çok onu söyleyeyim.peki hocam aktarırım. tam olarak nesi güvensiz geldi ?
-
Teşekkürker üye oldum. Güzelmiş beğendim.
-
gördüğüm en boktan sitelerden birisi