Torrent Eagle Üyelik Alımı Açıldı !!
-
Forever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
ayrıca kategorilere tıkladığınız karşınıza çıkan torrentler yeni yüklenen torrentler eğer aşağı doğru inerseniz listeyi görürsünüz
Hocam sitenin tasarım olarak değişmesi lazım biraz bunu bildirebilirsen eğer tanıyorsan site güvensiz gözüküyor çok onu söyleyeyim.peki hocam aktarırım. tam olarak nesi güvensiz geldi ?
sitenin soluk fonu çok güvensiz hocam, soldaki tr bayrağı çok toyca gözüküyor, onu böyle hakiki bayrak olarak title'ın altına alabilirler. textler hep aynı tonda oda göz alıyor.
Yani scripti biraz değiştirmeleri lazım. isim güzel -
1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
ayrıca kategorilere tıkladığınız karşınıza çıkan torrentler yeni yüklenen torrentler eğer aşağı doğru inerseniz listeyi görürsünüz
Hocam sitenin tasarım olarak değişmesi lazım biraz bunu bildirebilirsen eğer tanıyorsan site güvensiz gözüküyor çok onu söyleyeyim.peki hocam aktarırım. tam olarak nesi güvensiz geldi ?
sitenin soluk fonu çok güvensiz hocam, soldaki tr bayrağı çok toyca gözüküyor, onu böyle hakiki bayrak olarak title'ın altına alabilirler. textler hep aynı tonda oda göz alıyor.
Yani scripti biraz değiştirmeleri lazım. isim güzelsitede 11 tema var hepsine baktın mı hocam ?
-
Forever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
Yani scripti biraz değiştirmeleri lazım. isim güzelsitede 11 tema var hepsine baktın mı hocam ?
Yok default olarak söyledim. Bakayım
1-618-GR tarafından 16/Ağu/12 03:27 tarihinde düzenlenmiştir
Baktım, hocam açıkçası çok acemice gözüküyor, yani şahsi görüşüm, en iyisi Eagle White yine. Bu tasarımına birinin el atması lazım. -
Baktım, hocam açıkçası çok acemice gözüküyor, yani şahsi görüşüm, en iyisi Eagle White yine. Bu tasarımına birinin el atması lazım.o konuda haklısın hocam eğer yardımcı olursan arkadaşlar seni admin kadrosuna alabilir gibime geliyor.
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
Baktım, hocam açıkçası çok acemice gözüküyor, yani şahsi görüşüm, en iyisi Eagle White yine. Bu tasarımına birinin el atması lazım.o konuda haklısın hocam eğer yardımcı olursan arkadaşlar seni admin kadrosuna alabilir gibime geliyor.
Paşam be, hiç anlamam ki o işlerden fikir verebilirim sadece.
Fikirler kurşun işlemez..
Dermişim :|¨¨ -
1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
Dermişim :|¨¨:) daha yeni site benim hoşuma gitti valla . saol yinede :)
-
Forever_Piratebay bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
Dermişim :|¨¨:) daha yeni site benim hoşuma gitti valla . saol yinede :)
Hocam, sitenin ismi güzel bak, sadece tasarım kısmına yorum yaptım dikkat ettiysen içerik eksik şu bu demedim çünkü yeni site o zamanla olacak bir şey ama tasarımı zamana bırakmak sıkıntı iş ilk tasarımı değiştirmeleri lazım o yüzden fikir beyân ettim.
Yoksa domain adı güzel, zamanlama güzel, sadece tasarım :D -
Bunlar benim yaptığım Filmlere Nette ilk diyen Embesil topluluğudur.