Torrent Filmleri Burdan İndirin (Düşük Boyut 720P 1080P Filmler)
-
Merhabalar bugün birşey keşfettim.YIFY nin torrentlerini indiriyordumda denk gelirsem baktım kendi sitesi varmış ve bir sürü filmi düşük boyut 720p 1080p filmler.Torrentlerinide yanlarına koymuşlar çok rahat bir şekilde indirebiliyorsunuz.
-
1080p evet pek düşükmüş
-
aliyk bunu yazdı
1080p evet pek düşükmüş
düşük boyut demiş adam düşük kalite dememiş. 1080p kaliteyi gösterir boyutunu gösteren mb ve gb lı olandır hocam :)
-
YIFY lerin sesleri kötü oluyor, 128 kbit lik bir mp3 kalitesinde bile değil.
-
g2k bunu yazdıaliyk bunu yazdı
1080p evet pek düşükmüş
düşük boyut demiş adam düşük kalite dememiş. 1080p kaliteyi gösterir boyutunu gösteren mb ve gb lı olandır hocam :)
iftar sonrası algıda hata yaptuk hocam
şayet kalite 1080p ve boyu düşük ise sesten ödün verilmiştir
-
RockZs bunu yazdı
Baba bence ses açısından hiç bir sorun yok.
-
dyrnade bunu yazdıRockZs bunu yazdı
Baba bence ses açısından hiç bir sorun yok.
fark etmemiş olabilirsin ama ses bence en azından 128 kbit olmalı.. ne zaman YIFY indirsem pişman oldum.
-
gereksiz berbat kalite.
-
haydaa tam süpersin hocam 720p 500mb felan diyecektim ki neler yazmışınız neyse ben de test ediyim
edit:zaten yavaş indiriyor ya kararımı değiştirdim berbatsın lanet olası seni :D
XpertVision tarafından 14/Ağu/12 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
XpertVision bunu yazdı
haydaa tam süpersin hocam 720p 500mb felan diyecektim ki neler yazmışınız neyse ben de test ediyim
edit:zaten yavaş indiriyor ya kararımı değiştirdim berbatsın lanet olası seni :D
noluyoruz arkadaş benim için mükemmel sorun yok sizin için olmayabilir dandik laptopun hoparlöründen daha güzeli çıkmıyo bana yetiyo :)
-
indirin arkadaşar YIFY iyidir, ama dediğim gibi işte sesi "azıcık" kalitesizdir ama izlenir. görüntüsü boyutuna göre kalitelidir.