folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Torrent Filmleri Burdan İndirin (Düşük Boyut 720P 1080P Filmler)

Torrent Filmleri Burdan İndirin (Düşük Boyut 720P 1080P Filmler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

1080p 20 GB videolardan bile anca haz alıyorum 720p :D Nasıl bir iştir ya :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Tom Cruse'nin Knight and day, Hızlı ve öfkeli'nin son filmini indirdim, 42'şer gb, philips'in 400hz büyük bir tv'sinde hdmi'la laptopa bağladım..

Allah'ım yok böyle bir görüntü, gözlerim doldu izlerken, bu kadar mı net olur arkadaş..

15.4" bilgisayarınızda fark edemezsiniz bunu pek, ama 19" ve üzerinde olay farkettiriyor kendini.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

birine baktım 1.2gb ve bu 1080p. sesler çok kötü diye tahmin ediyorum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Bitrate i dvd standardında olduktan sonra 1080p olmuş ne yazar, kendini kandırmak gibi birşey bu.

Mesela örnek olarak oyun oynarken grafik ayarlarında çözünürlüğü 1920x1080 yapıp anti aliasing dahil bütün diğer şeyleri low yaptığınızı düşünün.İşte bu ripler de böyle. Boşuna saf bluray ler 50gb olmuyor ama izle dev ekranda, oyuncunun yüzündeki gözenekler seçiliyor.Bunları büyük ekranda izlemeye kalkarsanız görüntü çamur gibi olur.

hocam sıkıştırıyorlar dolayısıyla daha az "bitrate" ile daha kaliteli görüntü elde ediliyor. bitrate i yüksek olanın görüntüsü daha güzel olacak diye de bir kaide yok. büyük ekranlarda tabii ki çamur gibi olur fakat dvdriplerden daha kaliteli görüntü verdiği de kesin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

birine baktım 1.2gb ve bu 1080p. sesler çok kötü diye tahmin ediyorum. 

sesler genelde 96 kbit/s fln oluyordu. yani 128 kbit e razıyız aslında ama..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Bitrate i dvd standardında olduktan sonra 1080p olmuş ne yazar, kendini kandırmak gibi birşey bu.

Mesela örnek olarak oyun oynarken grafik ayarlarında çözünürlüğü 1920x1080 yapıp anti aliasing dahil bütün diğer şeyleri low yaptığınızı düşünün.İşte bu ripler de böyle. Boşuna saf bluray ler 50gb olmuyor ama izle dev ekranda, oyuncunun yüzündeki gözenekler seçiliyor.Bunları büyük ekranda izlemeye kalkarsanız görüntü çamur gibi olur.

hocam sıkıştırıyorlar dolayısıyla daha az "bitrate" ile daha kaliteli görüntü elde ediliyor. bitrate i yüksek olanın görüntüsü daha güzel olacak diye de bir kaide yok. büyük ekranlarda tabii ki çamur gibi olur fakat dvdriplerden daha kaliteli görüntü verdiği de kesin.

Hocam bu rar değilki sıkıştırılsın.İlla ki boyut oranında kayıp oluyor bitrate açısından.Dediğin gibi moloz birisi encode ederse ne kadar bitrate yüksek olursa olsun kaliteli olmaz.

Senin dediğin sıkıştırma değil filtre olayı.Yüksek işlem gücüyle karmaşık filtreler kullanarak dokuyu blurlayıp karelenmeyi azaltıyorlar, ayrıca renk ayarlarını da ona göre yapıyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam bu rar değilki sıkıştırılsın.İlla ki boyut oranında kayıp oluyor bitrate açısından.Dediğin gibi moloz birisi encode ederse ne kadar bitrate yüksek olursa olsun kaliteli olmaz.

Senin dediğin sıkıştırma değil filtre olayı.Yüksek işlem gücüyle karmaşık filtreler kullanarak dokuyu blurlayıp karelenmeyi azaltıyorlar, ayrıca renk ayarlarını da ona göre yapıyorlar.

tamam dostum aynı fikirdeyiz zaten, ben de rar gibi bir dosya sıkıştırma/açma işleminden bahsetmiyordum, filtrelerin kullandığı sıkıştırma algoritmalarını kastettim. http://en.wikipedia.org/wiki/Data_compression adresinde, sayfanın en altında, video kısmında, geçmişten günümüze kullanılan video sıkıştırma türlerini buldum.

olay sadece blur değil, encode ederken kullanılabilecek daha bir çok parametre var. işi bilenlerin yapması gereken bir iş biliyorsun ki bu encode olayı ve YIFY de bu iş bence ses haricinde gayet güzel yapıyor.. sesten de kısmasalar zaten boyutu bu kadar düşüremezlerdi, ki ses te günümüz türk izleyici profiline bakarsak hiiç sorun değil ;)

ayrıca h264 nedir ? http://forum.donanimhaber.com/m_39866030/tm.htm

http://www.turksan.com/h264.html/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

la amma lagaluga yapmışsınız ha :D

beğenmeyen indirmesin kardeşim, çok faydalı bi konu bence, tam benim ayarımda.

kaldı ki herkes 1313122x123123213 çözünürlüklü tvlerde izlemiyor filmi, laptopta, pcde izleyen de var.

çözünürlük farketmez diyen arkadaş, 700 bitrate değerinde 1280x536 ve 320x180 2 adet video kodladım AYNI ayarlarda

bak bakalım hiçbir şey değişmemiş mi:

http://www.mediafire.com/?fk45uk0bt26lb06

bir de şu RIP grupları artık fucking xvid'den vazgeçse artık?

h264 gibi düşük bitrate'de bile güzel kalite veren bir şey varken.

özellikle şu türk dizilerini ripleyen kişi/gruplar. ya yeni bi makina alın ya da bırakın şu rip işini arkadaş.

ne dertliymişim ben de :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

biri filmlerden

1 kare görüntü alıp koyabilirmi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

biri filmlerden

1 kare görüntü alıp koyabilirmi

görüntüleri var sitesinde.

ayrıca şuraya bi çizik değil yarık açayım. on numara siteymiş. saol hocam.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 8790 Toplam Mesaj: 49