folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Torrent Nasıl Kullanılır? Torrentten Dosya İndirme

Torrent Nasıl Kullanılır? Torrentten Dosya İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

utorrent yerine bittorrent önermişsiniz ama teması menüsü tamamen aynı sadece rengi yeşil -- mor farkı var gibi geliyor bana sadece bana mı öyle geliyor?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    RotKerim bunu yazdı

utorrent yerine bittorrent önermişsiniz ama teması menüsü tamamen aynı sadece rengi yeşil -- mor farkı var gibi geliyor bana sadece bana mı öyle geliyor?

Aynen görünüm olarak hiçbir farkı yok da son güncellemeleriyle utorrent mimlendi bitcoin miner programı yüklüyordu sisteme. O yüzden onu önermedim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

altyazı için bsplayerı kurun yeter.

adamlar p*rnonun bile altyazısını yüklüyolar üşenmeyip :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hola kullanın torrentleri indirmeden tarayıcıdan izleyin en temizi.

Hocam denedim ben, fakat çok takılma yaptı. Normal online izlemede sorun olmuyor yalnız. Sebep ne olabilir ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek

Beyler konuyu hortlattım ama sorularım var,Pek bilgim yok torrent Hakkında Utorrent kullanıyorum ne derece güvenli? Torrent kullanan birinin dikkat etmesi gereken noktalar varmıdır,Trojan gibi

El_Sharaby tarafından 18/Eki/15 12:30 tarihinde düzenlenmiştir

Söz uçar yazı kalır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blitzx
    blitzx's avatar
    Erkek

Teşekkürler.Ben mesela kendi torrentimi dağıtmak istiyorum desem bunun herhangi bir yolu varmı?

Hatta bunun için seedbox bile düşünüyorum.Nasıl oluyor tam olarak bu iş?Neye dikkat edilmesi lazım ?

Toplam Hit: 2972 Toplam Mesaj: 17