Torrent Yavaş
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
hangi torrent sitesini kullaniyorsun ?
-----------------------------hatırlamıyorum ki öle buldum netden http://thepiratebay.org/ olabilir
Zamunda dan indirecem birdahakini ama
-----------------------------hocam siteden siteye fark var..
örneklersek ; senin indirdigin yerdeki kisilerin uploadi düşük..o yüzden cok az geliyor dosyalar sana..
ben torrentleech.org a takılıyorum mesela..orda 2-3 kisi bile paylasiyor olsa en az 200-300 ile çekiyorsun..
siteden siteye fark var yani :)
bu arada zamunda da cok kalitelidir :)
-----------------------------Hacı simdi bunu %20 ye kadar cektim bu hep böle mi gidecek :|
-----------------------------büyük ihtimalle öyle gider :)
onu sil, zamundadan baştan çek :)
-----------------------------öle yapayım
-
Esconda bunu yazdı:
zamundadan davetiye gönderebilen olursa minnettar kalırım. pm_brk_pm@hotmail.com
-----------------------------geçen gün üyelikleri açmışlardır, forumda da konusu verildi, keşke alsaydın bi üyelik hocam :)
@bayzin ; öyle yap hocam..o dandik torrent sitelerinden hayır gelmez :)
torrenti doya doya yasamak icin cok farkli ve erisilmesi zor siteler var ama onlarin üyelikleri cok cok zor :)
revolutiontt.net, torrentleech.org, zamunda.net, bitgamer felan yeter :)
bunlar da iyidir :)
-
Seeder yok hocam.
-
aşağıdak, ünlem ,şrateri bağlantında sorun olduğunu gösteriyor.Port açmamış olabilirsin,güvenlik duvarı engelliyor olabilir,sabit ip olayını yapmamış olabilirsin vs..6 Seeder olmasına rağmen 50 da peer var..Normalde bağlantını full kullanman gerekir..Yani sorun piratebay da değil..O ünleme dikkat etmelisin,her zaman yeşil olmalı.
-
ZyreX bunu yazdı:
aşağıdak, ünlem ,şrateri bağlantında sorun olduğunu gösteriyor.Port açmamış olabilirsin,güvenlik duvarı engelliyor olabilir,sabit ip olayını yapmamış olabilirsin vs..6 Seeder olmasına rağmen 50 da peer var..Normalde bağlantını full kullanman gerekir..Yani sorun piratebay da değil..O ünleme dikkat etmelisin,her zaman yeşil olmalı.
-----------------------------0 tane seeder var
5 tane leecher var
her leecher aynı zamanda seed de eder ama tabi max hızda olmuo
56 tanede peer
parantez içindekiler deil dışındakiler uplar yada down eder
bu arada o alttaki uyarı hakkında haklısın ama sabit ip derken nedemek istedin anlamadım
kısaca :
bu şartlara göre yavaş indirmen normal
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------Yine sarıda o ünlem sabahkine göre biraz daha hızlı indiriyor ama yine yavas normale bakarsan.Güvenlik duvarı acıkda sabit ip ve port olayına hic bakmadım.Gerek var mı böle bişeye daha önce indiriyordum normal bir sekilde :|
-
torrent'ten ne bekliyorsun ki, ugrasmaya degmez. ne indirmek istiyorsun ?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------torrent tan ne bekliyorsun derken ?
max hızla rapidden göremedigim zamanlarda bile torrenttan gördügüm oluyo :D
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------Ross Kemp on gangs
-
bir rs premium bir idm = http://www.youtube.com/watch?v=ChHmK0Sxa-o
bakiyorum tairk