Torrent Yavaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

bir rs premium bir idm = http://www.youtube.com/watch?v=ChHmK0Sxa-o

bakiyorum tairk

%25 oldu yarın iner tamamı bosver,sagol

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarik sezon 1 > 4

http://warez.f60s.com/forums/t/70355.aspx

rs premium yoksa pm at.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

tarik sezon 1 > 4

http://warez.f60s.com/forums/t/70355.aspx

rs premium yoksa pm at.

ben full cekiyom dur hele bi inmezse atayım kalsın sende suanlık :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

ZyreX bunu yazdı:

aşağıdak, ünlem ,şrateri bağlantında sorun olduğunu gösteriyor.Port açmamış olabilirsin,güvenlik duvarı engelliyor olabilir,sabit ip olayını yapmamış olabilirsin vs..6 Seeder olmasına rağmen 50 da peer var..Normalde bağlantını full kullanman gerekir..Yani sorun piratebay da değil..O ünleme dikkat etmelisin,her zaman yeşil olmalı.

0 tane seeder var 

5 tane leecher var 

her leecher aynı zamanda seed de eder ama tabi max hızda olmuo

56 tanede peer

parantez içindekiler deil dışındakiler uplar yada down eder 

bu arada o alttaki uyarı hakkında haklısın ama sabit ip derken nedemek istedin anlamadım 

kısaca : 

bu şartlara göre yavaş indirmen normal

Şimdi ufak düzeltmeyle Resimde benm gördüğüm Seeder 0 değil..6 Kişi Downloadı tamamlamış ve paylaşıyor..5i ile de Bayzın ortak konumunda..Aynısı 50 leecher için de geçerli.0 ortağı var.Ama bu sağ klik ile uptade yaptığında veya zamanla değişebilir..

Neyse ama olay şu,türkçesi 0 eş bile olsa 1 ortak dahi olsa 1(1) yani bu download biter.Hızı tartışılır tabi :) ama bu fotodaki sorun dediğim ünlemde.Bağlantı sorunları var torrentin.Çok harika bir paylaşımı olmayan torrentlerde yavaş indirir.Tam verim alamaz.Bunun yanında bir ton faktör var seeder leecher port vs tüm bu olayın yanında seed yapan türk mü isveçli mi bu bile önemli :) Zira benm evde down yapamadığım hızda adam up yapıyor oda sadece bana yaptığı hızı görüyorum :) (Kampüste)

TBT de var aratınca bulabilirsin.Port açmalısın torrentte..Ardından ip sabitlemelisin.Ben sabitlemedim gerçi ttnet ne zman değiştirse bende 192.168.2.1/2 deki port ayarlarını değiştiriyorum.Tercih senin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

6 seed'in olması 1.2 kbps ile indirmek için mantıklı bir açıklama değildir. Ben uTorrent 2.0 kullanırken aynı sorunu yaşıyordum. Torrent özellikleri sağlamdı ama 1-2 ile iniyordu ve 1.8.5'e geri dönünce o sorun ortadan kalktı. Yani uTorrent 2.0 kullanma. Ya Bittorrent kullan ya da uTorrent 1.8.5 kullan öyle bir dene bakalım olacak mı.

Ek olarak upload hızını en aza indirgerseniz download hızınız o kadar yüksek olur. Yani aynı anda hem upload hem de download olursa tam verim alamazsınız downloadda.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 3172 Toplam Mesaj: 26