Torrentleech Davetiye Aranıyor
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
burak_d bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
zor bulunan bir davetiyedir :) çok şükür uzun zamandır üyeliğim var :D
-----------------------------uzun süre üyeliğin varsa davetiyende vardır yaw senin usta (=
yok, olsa dükkan senin :)bağlantı hızın kaç ?
o siteden davetiye istiyorsun da upload kasabilecek misin ? :)
-----------------------------bağlantı hızım 8mb ve 16 mbye çıkartmayı düşünüyorum.hızımda ve upload yapmada sorun çıkmaz emin olabilirsin.zamundada bile rating 2.45lerde torrentleech'te dahada dikkat ederim ratioya.valla davetiye ayarlayabilrsen sevinirim
-
burak_d bunu yazdı:
arkadaşlar yaklaşık 8 aydır arıyorum ama bulamadım.yılbaşında açmış üyeliği ama kaçırdım :S tl davetiyesi paylaşabilcek arkadaş varmı acaba
-----------------------------hoca daha geçen yılbaşı dağıttılar, r10 da 10liraya satıyolar
-
burak_d bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
burak_d bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
zor bulunan bir davetiyedir :) çok şükür uzun zamandır üyeliğim var :D
-----------------------------uzun süre üyeliğin varsa davetiyende vardır yaw senin usta (=
yok, olsa dükkan senin :)bağlantı hızın kaç ?
o siteden davetiye istiyorsun da upload kasabilecek misin ? :)
-----------------------------bağlantı hızım 8mb ve 16 mbye çıkartmayı düşünüyorum.hızımda ve upload yapmada sorun çıkmaz emin olabilirsin.zamundada bile rating 2.45lerde torrentleech'te dahada dikkat ederim ratioya.valla davetiye ayarlayabilrsen sevinirim
-----------------------------yok ki hocam davetiyem :) r10 da satıyorlar. 7-8 $ a alabilirsin :)
ben vps ile upload kasıyorum..Yoksa diğer şekil çok zor :|
-
r10da sanırım davetiye istiyo benmi yanlış biliyorum.ve o yeni çıktı sanırım birden forumlarda görmeye başladım bende nası bi site hiç bi fikrim yok ztn.ama araştırırım olmadı ordan alırım tl davetiyesi yapcak bişi yok