Torrentleech Üyelikleri Açtı.
-
http://twitter.com/torrentleech
INVITE GIVEAWAY! Celebrating our PS3 section! Use 38498037 as invite code and join us!! Open for the first 10k people!!
Demek istiyor ki http://www.torrentleech.org/signup_inv.php adrese gidin, davetiye kodu olarak 38498037 bunu kullanın, üye olun. İlk 10 000 kişi üye olabilecekmiş.
Arkadaşlar 1 den fazla hesap açmak veya ratio cheat programları kullanmak hesabınızın banlanmasına neden olur. Bununla kalmaz ülkemizin de IP aralığını banlatabilirsiniz. Fazladan hesap alayım da kenar da dursun diyerek başka kullanıcıların da hakkını yemeyin. Lütfen sorumlu bir şekilde davranalım. Site kurallarına uyalım. Sitenin kalitesini düşürmeyelim. Beni bu konuyu açtığıma pişman etmeyin.
-
haber verdiğin için sağol, 2 gün önce üye olmasam bu fırsatı kaçırmazdım :P yakında üyelikler kapanır acele etmenizde yarar var.
-
La başka zaman deli gibi davetiye arayanlar nerdeler? :D Dünyanın en iyi trackerlarından biri üyelik açtı, heey hoop :P
-
eyvallah. hemen kaptım bir tane. ve 30 gb'şık 2.dünya savaşı film pack'ini indirdim. şu anda 350kb/s ile indiriyorum.. nerdeyse rapidle aynı..süper!
-
Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc) paso bu hatayı verio aq :S
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc) paso bu hatayı verio aq :S
-----------------------------Hocam şifrende hem büyük hem küçük harf olacak, sayı olacak, ayrıca en az bi tane de özel karakter olacak ($%& gibi)
-
sanki kasa koruyacak yaw :)
edit : eywallah sayın mürid -
eyvallah hocam çok makbule geçti
-
gmail e aktivation gelmedi aq:S
-
NmC bunu yazdı:
aLman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam şifrende hem büyük hem küçük harf olacak, sayı olacak, ayrıca en az bi tane de özel karakter olacak ($%& gibi)
-----------------------------Saol hocam bilgi için.referans kodu paylaşan içinde teşekkürler.
-
zamunda kadar iyi mi bura hocular ?