Torrentleech Üyelikleri Açtı.
-
Dark_Elf bunu yazdı:
-----------------------------
Üye oldum ben siteye. 15gb'a yakın download yaptım. Sistem den pm geldi. Diyoki Paylaşım oranın çok düşük. (0.002 deymiş) 0.4 ün üstüne 1 hafta içinde çıkarmazsan banlanıcaksın diyor. Nası arttırıcam ben onu.
-----------------------------ratio master kullan türktorrentte 1.5 terebayt soktum ban yemedim
-
Dark_Elf bunu yazdı:
Şimdi şöyle bi gariplik var. Bittorentten bakıyorum oran 0.013 diyo. Siteye girip bakıyorum 0.004 gözüküyor. Daha indirmesi bitmedi ama %51 de.
-----------------------------günde bi kere güncellenir sitedeki
öyle olması lazım
-
üyelik yeniden açıldı davetiye kodu yollayana minnettar olacağım
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------Heyecana gerek yok hocam :D Davetiye ile üyelik eskiden beri vardı. 1-2 Haftadır yeni sisteme geçtiklerinden davetiye aktif değildi, şimdi tekrar aktif etmişler o kadar..
Üyeliklerin açıldığı falan yok yani :))
"The invitation and registration systems are now available to be used. You can send (if you have available) invitations from the invitations tab in your profile. In case your friend does not receive your invitation, you have the option to delete it (and get it back) and resent it.
From the same tab, you can keep track of your invitees too.
All invitations that were sent before the site change, should be available to use for 1 week starting today.
Please don't bug us with messages like "i really had an invitation, and now i don't", since we cannot verify it and of course we are not going to give you one.
We also made several stylesheet optimizations, so you might want to clear your browser cache to get them" -
Triumph bunu yazdı:
eyvallah. hemen kaptım bir tane. ve 30 gb'şık 2.dünya savaşı film pack'ini indirdim. şu anda 350kb/s ile indiriyorum.. nerdeyse rapidle aynı..süper!
-----------------------------hangisi o hocam, linkini atsana çekim bende
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------lan ya nasıl heyecanlandım. sabah ekşide gördüm bi davetiye de ben bulsam iyi olur demiştim başlığı görünce davetiyesiz zannettim :/ oöef