Torrentleech Üyeliklerini Acmis
-
Bende uye olamadım yaww... birisi alıp bana gonderebılır mı :)
-
Cok sukur yillardir uyeyim :))
-
Zeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi
siz napiyosunuz buralarda ?
hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.ben ne diyorum sen ne diyosun amk
diyorumki, kat.ph ve torrentz de aradigim herseyi bulabiliyorum, bu torrentleech in artisi nedir ?
-
The activation code you provided is not correct! Please make sure you copied-pasted correctly the link from your activation email.
-
üye oldum olamadım sanmıştım bi baktım aktvasyon maili gelmiş biraz şans işi gibi bakalım bu sefer keç günde banlıyacaklar beni
-
drexler bunu yazdı
canını yerim senın :))
hocam bence imzayı değiştirme vakti
-
çok iyi oldu eyvAllah hacı.
-
Zeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi
hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.Şaka mı lan? Hiç zamunda'ya girdin mi?
-
yolbulucu bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.ben ne diyorum sen ne diyosun amk
diyorumki, kat.ph ve torrentz de aradigim herseyi bulabiliyorum, bu torrentleech in artisi nedir ?
zeytuni kardeş yanlış anlamış :D
Zamunda da öyle üyelik silme felan yok 1 yıl girmediğim üyelik bile açık
Private torrent ve public torrent arasındaki farka bak yolbulucu kardeş anlarsın mevzuyu
-
Olm Zamunda'da reklam olmasına var da, göze batan reklamlar değil. Kaldı ki sitenin saedliği, kullanılırlığı şu torrenleech'e 10 basar. Ayrıca adında leech olan sitede bile raito sınırı varken, Zamunda'da yok.