Torrentleech Üyeliklerini Acmis
-
Wine bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi
siz napiyosunuz buralarda ?
hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.ben ne diyorum sen ne diyosun amk
diyorumki, kat.ph ve torrentz de aradigim herseyi bulabiliyorum, bu torrentleech in artisi nedir ?
zeytuni kardeş yanlış anlamış :D
Zamunda da öyle üyelik silme felan yok 1 yıl girmediğim üyelik bile açık
Private torrent ve public torrent arasındaki farka bak yolbulucu kardeş anlarsın mevzuyu
haci film izlemeden uyuyamayan bir insanim, ve ayda ortalama 50 film indiriyorum. kat.ph bana hayli hayli yetiyo.
bu torrentleech e falan filmler daha oncemi dusuyo ? ne bileyim mesela riddick filminin cam versiyonu var kat.ph da cam oldugu icin izlemiyorum torrentleech te dvd versiyonu falanmi var su anda ?
-
Zeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi
hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.Hocam yapma etme torrebtleech gayet ortalama bir torrent sitesi.ona gelene kadar daha onlarca kaliteli travker mevcut.
@yolbulucu hocam tl pretime a cok onem veren bir site degildir ama genede pretime lari fena degil
bu tur siteleri public trackerlarla kiyaslamak mantiksiz cunku herzaman ilk once pretime a onem veren trackerlara duser (scc, gfx gibi) sonra torrentleech iptorrents falan ordan sonra da public trackerlara duser.
-
açıkça çokça bu işlerle uğraşmış bir insan olduğumu düşünüyorum. torrentleech e ortalama demek cidden ayıp olur :) ama yeni yeni görüyorum sadece bir üst ü var o da scc :)
-
scc davetiyesi gönderebilecek var mı peki ?
-
torpedo_XL bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.Hocam yapma etme torrebtleech gayet ortalama bir torrent sitesi.ona gelene kadar daha onlarca kaliteli travker mevcut.
@yolbulucu hocam tl pretime a cok onem veren bir site degildir ama genede pretime lari fena degil
bu tur siteleri public trackerlarla kiyaslamak mantiksiz cunku herzaman ilk once pretime a onem veren trackerlara duser (scc, gfx gibi) sonra torrentleech iptorrents falan ordan sonra da public trackerlara duser.
aradaki fark ne kadar oluyo hocam ? 1 haftayi falan bulurmu mesela ?
-
beyler ben de mi bi sorun var anlayamadim. down yaptik bikac bisey ama hicbiri uplamiyor. ratio pic gibi ortada kaldi. ne yapmak lazim..
-
murathan bunu yazdı
beyler ben de mi bi sorun var anlayamadim. down yaptik bikac bisey ama hicbiri uplamiyor. ratio pic gibi ortada kaldi. ne yapmak lazim..
Ilk etapta 48 saat sinirlamasi var(16ya düsürmüsler simdi imana gelmisler) tlde sanirim yeni dosyalyari indirebilmen icin belli bir ration olmasi lazim(http://wiki.torrentleech.org/doku.php/wait.times). Tlde ki elemanlarin hepsinde nerdeyse 1gbit lik seedbox var onlar arasinda TR baglantilariyla ayakta kalmanin mümkünati yok bence cross seed ve bilimum dalevereli yollar hariic tabi.
paduwan tarafından 15/Eyl/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.Daha neler, senelerdir 2-3 ayda bir girer bişeyler indiririm pek sorun yaşamadım
edit; teşekkürler üye oluverdim
noname tarafından 15/Eyl/13 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
ZAMUNDA ile kapısamaz gibi baktımda
-
paduwan bunu yazdımurathan bunu yazdı
Ilk etapta 48 saat sinirlamasi var(16ya düsürmüsler simdi imana gelmisler) tlde sanirim yeni dosyalyari indirebilmen icin belli bir ration olmasi lazim(http://wiki.torrentleech.org/doku.php/wait.times). Tlde ki elemanlarin hepsinde nerdeyse 1gbit lik seedbox var onlar arasinda TR baglantilariyla ayakta kalmanin mümkünati yok bence cross seed ve bilimum dalevereli yollar hariic tabi.
cross seedin ne dalaveresi var hocam, fake upload değil ki bi dalaveresi olsun. indirmişim bilgisayarımda var, ratiomun düzelmesi için de başka siteye de upload ediyotum. adamlar için sorun olmaz ki dalavereye girsin. niye bilgisayarında olan şeyi burada seed ediyon mu dicekler :/