folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Torrentleech Üyeliklerini Acmis

Torrentleech Üyeliklerini Acmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Wine bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi

siz napiyosunuz buralarda ?

hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?

zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.

ben ne diyorum sen ne diyosun amk

diyorumki, kat.ph ve torrentz de aradigim herseyi bulabiliyorum, bu torrentleech in artisi nedir ?

zeytuni kardeş yanlış anlamış :D

Zamunda da öyle üyelik silme felan yok 1 yıl girmediğim üyelik bile açık

Private torrent ve public torrent arasındaki farka bak yolbulucu kardeş anlarsın mevzuyu

haci film izlemeden uyuyamayan bir insanim, ve ayda ortalama 50 film indiriyorum. kat.ph bana hayli hayli yetiyo.

bu torrentleech e falan filmler daha oncemi dusuyo ? ne bileyim mesela riddick filminin cam versiyonu var kat.ph da cam oldugu icin izlemiyorum torrentleech te dvd versiyonu falanmi var su anda ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

ya bende zamunda var, hic girip bakmadim bile. kat.ph de yada torrentz de bulamadigim torrent olmadi

hocam dünyanın en kaliteli torrent sitesi olarak gösterilen bir torrent sitesi burası sen neyin peşindesin?

zamunda ne mk. her yerinden reklam fışkıran bir site 2 gün girme direk siliyorlar db den nick'i.

Hocam yapma etme torrebtleech gayet ortalama bir torrent sitesi.ona gelene kadar daha onlarca kaliteli travker mevcut.

@yolbulucu hocam tl pretime a cok onem veren bir site degildir ama genede pretime lari fena degil

bu tur siteleri public trackerlarla kiyaslamak mantiksiz cunku herzaman ilk once pretime a onem veren trackerlara duser (scc, gfx gibi) sonra torrentleech iptorrents falan ordan sonra da public trackerlara duser.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xyzavp
    xyzavp's avatar
    Erkek

açıkça çokça bu işlerle uğraşmış bir insan olduğumu düşünüyorum. torrentleech e ortalama demek cidden ayıp olur :) ama yeni yeni görüyorum sadece bir üst ü var o da scc :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

scc davetiyesi gönderebilecek var mı peki ?

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Hocam yapma etme torrebtleech gayet ortalama bir torrent sitesi.ona gelene kadar daha onlarca kaliteli travker mevcut.

@yolbulucu hocam tl pretime a cok onem veren bir site degildir ama genede pretime lari fena degil

bu tur siteleri public trackerlarla kiyaslamak mantiksiz cunku herzaman ilk once pretime a onem veren trackerlara duser (scc, gfx gibi) sonra torrentleech iptorrents falan ordan sonra da public trackerlara duser.

aradaki fark ne kadar oluyo hocam ? 1 haftayi falan bulurmu mesela ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

beyler ben de mi bi sorun var anlayamadim. down yaptik bikac bisey ama hicbiri uplamiyor. ratio pic gibi ortada kaldi. ne yapmak lazim..

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı

beyler ben de mi bi sorun var anlayamadim. down yaptik bikac bisey ama hicbiri uplamiyor. ratio pic gibi ortada kaldi. ne yapmak lazim..

Ilk etapta 48 saat sinirlamasi var(16ya düsürmüsler simdi imana gelmisler) tlde sanirim yeni dosyalyari indirebilmen icin belli bir ration olmasi lazim(http://wiki.torrentleech.org/doku.php/wait.times). Tlde ki elemanlarin hepsinde nerdeyse 1gbit lik seedbox var onlar arasinda TR baglantilariyla ayakta kalmanin mümkünati yok bence cross seed ve bilimum dalevereli yollar hariic tabi.  

paduwan tarafından 15/Eyl/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

Daha neler, senelerdir 2-3 ayda bir girer bişeyler indiririm pek sorun yaşamadım

edit; teşekkürler üye oluverdim 

noname tarafından 15/Eyl/13 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

ZAMUNDA ile kapısamaz gibi baktımda

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı
    murathan bunu yazdı

Ilk etapta 48 saat sinirlamasi var(16ya düsürmüsler simdi imana gelmisler) tlde sanirim yeni dosyalyari indirebilmen icin belli bir ration olmasi lazim(http://wiki.torrentleech.org/doku.php/wait.times). Tlde ki elemanlarin hepsinde nerdeyse 1gbit lik seedbox var onlar arasinda TR baglantilariyla ayakta kalmanin mümkünati yok bence cross seed ve bilimum dalevereli yollar hariic tabi.  

cross seedin ne dalaveresi var hocam, fake upload değil ki bi dalaveresi olsun. indirmişim bilgisayarımda var, ratiomun düzelmesi için de başka siteye de upload ediyotum. adamlar için sorun olmaz ki dalavereye girsin. niye bilgisayarında olan şeyi burada seed ediyon mu dicekler :/

test 1 2
Toplam Hit: 4700 Toplam Mesaj: 35