Torrentleech Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

Mc_cO_By bunu yazdı:
    -----------------------------

sezoo bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

benim de üyeligim banlanacak sanırım , ratio kasmak mümkün degil seedbox a 1 ay seed yapsın diye 0 üyelikten dosya koydum

25 gb lık (sitede en çok çekilen dosya) 800mb kadar upload yapılmıs ve istenin verdiği uyarı rationuzu düzeltin yoksa 5 gün sonra ban yiyeceksiniz

tüm dosyalara baktım ratio yükseltilebilecek bir dosya bulamadım..

Valla ben 1 dosyayla 500-700 gb seed ettigimi biliom :D

UL: 6.36 TB  DL: 5.08 TB  Buffer: 1.28 TB

Hehhehe valla ben hiç dosya seed etmiyorum :D 1-2 sene önce kastıydım baya dedicatedtan :D

Hocam bu şekilde devam edersen, hit-n-run'dan banlanma ihtimalin var.

Her torrent için 0.4 ratio/60 Saat/120 Anons(En az üçünden birisi) zorunluluğu var.

Özellikle seeder'ı az ya da yeni olan torrentler için bu zorunlulukları göz önünde bulundur derim.

Join DateFriday 25th April 2008

:D hacım 3 senedir böyle kullanıyorum 100 dosya indirir 1-2 dosyada 100-200 gb seed ettimmi olay bitio :D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sezoo bunu yazdı:

Mc_cO_By bunu yazdı:

sezoo bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

benim de üyeligim banlanacak sanırım , ratio kasmak mümkün degil seedbox a 1 ay seed yapsın diye 0 üyelikten dosya koydum

25 gb lık (sitede en çok çekilen dosya) 800mb kadar upload yapılmıs ve istenin verdiği uyarı rationuzu düzeltin yoksa 5 gün sonra ban yiyeceksiniz

tüm dosyalara baktım ratio yükseltilebilecek bir dosya bulamadım..

Valla ben 1 dosyayla 500-700 gb seed ettigimi biliom :D

UL: 6.36 TB DL: 5.08 TB Buffer: 1.28 TB

Hehhehe valla ben hiç dosya seed etmiyorum :D 1-2 sene önce kastıydım baya dedicatedtan :D

Hocam bu şekilde devam edersen, hit-n-run'dan banlanma ihtimalin var.

Her torrent için 0.4 ratio/60 Saat/120 Anons(En az üçünden birisi) zorunluluğu var.

Özellikle seeder'ı az ya da yeni olan torrentler için bu zorunlulukları göz önünde bulundur derim.

Join DateFriday 25th April 2008

:D hacım 3 senedir böyle kullanıyorum 100 dosya indirir 1-2 dosyada 100-200 gb seed ettimmi olay bitio :D

Bende böyle yapıyorum. Vps almıştım bayağı zaman önce, upload iyi kastım, indirip siliyorum :] Bu güne kadar sorun olmadı. Uyarmadılar bile :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

@sezoo ve @cuneyd

Hocam ben de zamanında sizinle aynı şekilde yapmıştım. Seedbox ile bir kaç TB buffer aldıktan sonra, keyfimce indiriyordum.

Fakat geçtiğimiz sene hiç bir uyarıda bulunmadan kefillere kadar tüm hesapları sildiler(Kefil hesaplarda da aynı şekilde Seedbox ile buffer oluşturulmuştu). Banlanma falan değil, doğrudan hesapları sildiler.

Hiç birini geri falan alamadık haliyle.

Benzer bir şey yaşamayın diye söyledim, çok koymuştu çünkü :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar acil bana torrentleech davetiyesi lazım ya da bir hayırsever bir seferlik kendi üyeliğinden kullandırtsa da olur :D

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 3086 Toplam Mesaj: 25