Torrentleech.Org Davetiyeleri Ölmeden Yetişin
-
http://www.torrentleech.org/chat.php adresine girilir, oradan bir kullanici adi yazilir ve chate giris yapilir. yukaridan channels'dan invites kanali secilir. _woot_ kullanicisina cift tiklanir. mail adresi yazilip enter'a basilir. davetiye maile gelmistir bile.
bu sadece su an icin yiyor, yarin yiyeceginin garantisi yok. lakin arada bir aciyorlar boyle. -
çok sağol iyi oldu ya
halettim..
-
üye olamadım lan sinir oldum :D
şifre hatalı diyo ne istiyo bu şifre olarak sikecem haaa :)
rakam giriyom olmuyo harf giriyom olmuyo
-
Account successfully confirmed!
ulan şifre beğendirene kadar imanım gevredi O.o
edit:
@dj
büyük harf - küçük harf - rakam - $#£%⅜³²
bunların hepsi olmalı şifrende...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------Account successfully confirmed!
ulan şifre beğendirene kadar imanım gevredi O.o
edit:
@dj
büyük harf - küçük harf - rakam - $#£%⅜³²
bunların hepsi olmalı şifrende...
-----------------------------Ben o şifreyi unuturum a.q :)
-
bende inat ettim de aldım, yoksa hayatta hatırlayamam =)))
db şişsin :P
-
oo çok iyi oldu sağolasın
-
çoooook teşekkürler :) torrent kullanma gibi bi alışkanlığım yok ama yeni bi disk alınca başlarım sanırım. bu siteyide çok kez duydum arada kaptım bi üyelik saol :p
Account successfully confirmed!
Your account has been activated! However, it appears that you could not be logged in automatically. A possible reason is that you disabled cookies in your browser. You have to enable cookies to use your account. Please do that and then log in and try again.
-
[09:50] Connecting...
[09:50] Logging in...
[09:50] Error : Closing Link: Asynchronous[88.245.74.138] (Z:lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.))
[09:50] Disconnected from irc.torrentleech.org
[09:51] Connecting...
[09:51] Logging in...
[09:51] Error : Closing Link: [88.245.74.138] Z:Lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.)
[09:51] Disconnected from irc.torrentleech.org
[09:51] Error : Not connected
[09:51] Error : Not connected -
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
[09:50] Connecting...
[09:50] Logging in...
[09:50] Error : Closing Link: Asynchronous[88.245.74.138] (Z:lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.))
[09:50] Disconnected from irc.torrentleech.org
[09:51] Connecting...
[09:51] Logging in...
[09:51] Error : Closing Link: [88.245.74.138] Z:Lined (You look like a bot. Be sure to fill in your nick/ident/realname properly.)
[09:51] Disconnected from irc.torrentleech.org
-----------------------------açık bişi varmı sxe felan :)
söyle başkası göndersin sana
-
arkadaşlar o deli gibi hızla indirdiğiniz dosyaları paylaşımdan kaldırmayın 0.4 oranın altına düşerseniz banlanırsın önce 1 haftalık uyarı verirler ve şut şu anda tüm doyaları göremiyorsunuz ne zaman 7 gb upload yaparsınız o zaman bütün dosyaları görürsünüz.
biride bana rapid ayarlasın lan gözünüzü seveyim şoyle şifresi değişmeyeninden biriyle ortakda kullanırım ayda taş çatlasın 10 gb indiririm ben