Torrentleech.Org Davetiyeleri Ölmeden Yetişin
-
editeditexitedit:
aldım aldım oh be..
-
arkadaşlar kusura bakmayın şu anlattığım şekli ile dahil kendine invite alamayanlar uğraşmasın zaten siteye girsenizde banlanmanız uzun sürmez çünkü iyi hesap kitap isteyen emek isteyen bilgi isteyen bir konu torrentleech oran tutturacaksın seedleri leechleri takip etcen bir ton olay
-
Arkadaşlar, TL üyelikleri açsa da alsak gibi bir umut içinde olmayın. İnternette bir sürü torrent davetiye sitesi var. Yani millet o kadar TL'ye doymuş ki davetiye verilen konularda TL hiç rağbet görmüyor. Yani Google'a Torrent-Invites yazsanız hemen gelir o siteler. Ayrıca torrente çok sarmayın bağımlılık yapar. Ayrıca internette TL'den daha kaliteli ve bilinmeyen ve de davetiyesi bulunamayan bir sürü torrent sitesi var ki...
-
Arkadaşlar biriniz bana yollayabilir misiniz?
Live Cd ile bağlanabiliyorum şuan icin işletim sistemi yok doğal olarak java da yüklü değil. twilight_flame@live.com yollayabilirseniz cok memnun olurum
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar, TL üyelikleri açsa da alsak gibi bir umut içinde olmayın. İnternette bir sürü torrent davetiye sitesi var. Yani millet o kadar TL'ye doymuş ki davetiye verilen konularda TL hiç rağbet görmüyor. Yani Google'a Torrent-Invites yazsanız hemen gelir o siteler. Ayrıca torrente çok sarmayın bağımlılık yapar. Ayrıca internette TL'den daha kaliteli ve bilinmeyen ve de davetiyesi bulunamayan bir sürü torrent sitesi var ki...
-----------------------------
Hoca öyle deme.Orta halli torrent userlar için gayet doyurucu bir site
Not:Torrent kullanımının bağımlılık yaptığını da inkar etmiyoruz tabi ki ...
aklıma kazınmıştır.. Ekşi sözlük'te Torrent kullanımı için bir entry girilmişti
Rapid'den download etmeyi unutmak diye ... :D
-
Hmm bak bu iyi oldu :D.Sağlam trackerlar içide bir türlü davetiyesini bulamadığım bu kalmıştı artık hepsi tamam :D.Tutmayın beni download yapıcam.
-
arkadaşlar bana torrentleech davetiyesi lazım, pm'den yollarsanız sevinirim...
-
varsa pm'den alabilirim. çok makbule geçer.
-
ben almıştıma ma hiç kullanmamışım revolutiontt ve zamunda yetiyor :) ratio sıkıntısı da yok onlarda :D
-
Arkadaşlar elinde davetiyesi olan varsa bana da yollayabilir mi? eğer olan varsa mail adresimi verebilirim..
Toplam Hit: 9437 Toplam Mesaj: 38