folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrentleech.Org Davetiyeleri Ölmeden Yetişin

Torrentleech.Org Davetiyeleri Ölmeden Yetişin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

editeditexitedit:

aldım aldım oh be..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    arkadaşlar kusura bakmayın şu anlattığım şekli ile dahil kendine invite alamayanlar uğraşmasın zaten siteye girsenizde banlanmanız uzun sürmez çünkü iyi hesap kitap isteyen emek isteyen bilgi isteyen bir konu torrentleech oran tutturacaksın seedleri leechleri takip etcen bir ton olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar, TL üyelikleri açsa da alsak gibi bir umut içinde olmayın. İnternette bir sürü torrent davetiye sitesi var. Yani millet o kadar TL'ye doymuş ki davetiye verilen konularda TL hiç rağbet görmüyor. Yani Google'a Torrent-Invites yazsanız hemen gelir o siteler. Ayrıca torrente çok sarmayın bağımlılık yapar. Ayrıca internette TL'den daha kaliteli ve bilinmeyen ve de davetiyesi bulunamayan bir sürü torrent sitesi var ki...

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biriniz bana yollayabilir misiniz?

Live Cd ile bağlanabiliyorum şuan icin işletim sistemi yok doğal olarak java da yüklü değil. twilight_flame@live.com yollayabilirseniz cok memnun olurum 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar, TL üyelikleri açsa da alsak gibi bir umut içinde olmayın. İnternette bir sürü torrent davetiye sitesi var. Yani millet o kadar TL'ye doymuş ki davetiye verilen konularda TL hiç rağbet görmüyor. Yani Google'a Torrent-Invites yazsanız hemen gelir o siteler. Ayrıca torrente çok sarmayın bağımlılık yapar. Ayrıca internette TL'den daha kaliteli ve bilinmeyen ve de davetiyesi bulunamayan bir sürü torrent sitesi var ki...
    -----------------------------
    Hoca öyle deme.Orta halli torrent userlar için gayet doyurucu bir site
    Not:Torrent kullanımının bağımlılık yaptığını da inkar etmiyoruz tabi ki ...

aklıma kazınmıştır.. Ekşi sözlük'te Torrent kullanımı için bir entry girilmişti

Rapid'den download etmeyi unutmak diye ... :D

ID no su 19140 olan mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Hmm bak bu iyi oldu :D.Sağlam trackerlar içide bir türlü davetiyesini bulamadığım bu kalmıştı artık hepsi tamam :D.Tutmayın beni download yapıcam.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyshot
    hyshot's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bana torrentleech davetiyesi lazım, pm'den yollarsanız sevinirim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    varsa pm'den alabilirim. çok makbule geçer.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ben almıştıma ma hiç kullanmamışım revolutiontt ve zamunda yetiyor :) ratio sıkıntısı da yok onlarda :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde davetiyesi olan varsa bana da yollayabilir mi? eğer olan varsa mail adresimi verebilirim..

Toplam Hit: 9437 Toplam Mesaj: 38