folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torrentturk"E Davetiye Tekrar Aktif Kapanmadan Gel Abi!

Torrentturk"E Davetiye Tekrar Aktif Kapanmadan Gel Abi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

http://www.torrentturk.com/signup.php?referrer=c0demaster

Popüler torrent platformu torrentturk bayram nedeni ile davetiye sistemini tekrar açtı

üye olmak istiyorsanız kaçırmadan tıkıverin üstteki(alttakide olabülü) linki

http://www.torrentturk.com/signup.php?referrer=c0demaster

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu siteden torrent dosyasını nasıl indiriyoruz?

Edit: Tamam buldum. Gözümden kaçmış. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    saol hocam.. yau bişe sorcam geçen toplu msn konuşmasındaki c0demaster senmiydin? :D nick konusunda bi tartışma olmuştu hani :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    evet :}

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    üye oldum senin linkten eer demesen hiç haberim olmazdı feda olsun gblar sana hoca eyw

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    alanzo bunu yazdı:
    -----------------------------

hojam referansta vermişsin hani senini referansınla üye olunca sinde 2 gb kredi kazanıyonsun

http://www.torrentturk.com/signup.php buyrun direk üyelik

birincisi 2 gb değil 100 mb olması lazım ikincisi ben normal üyeliğin açıldığını bilmiyordum sadece referral linki ile üye alındığını zannediyordum

üçüncüsü değil tarikattan gelecek 10 kişi 300 kişi gelsede bana katacağı 30 gb uploadı taş çatlasın 5 günde yapıyorum yani öyle birşeye ihtiyacım yok :\

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şimdi baktım torrentturk.com'un devletimiz tarafından erişimi engellenmiş. İnanılır gibi değil. Son derece kızdım, mükemmel bir siteydi. Prostesto için elimden geleni yapmak istiyorum. :/ Bilginize.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Bu siteye erişim engellenmiştir.
    1.s.c.m. , 04/12/2007 tarih ve 2007/1715 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/1715 of 1.s.c.m. by 04/12/2007

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnnmts
    chnnmts's avatar
    Erkek

engellenmiş olsa nolcakkı açın en kotusunden antıbanı olsun bıtsın ne var yanı bunu yapmakta defalarca sıtede verıldı nasıl açılacağı

edit:üye alımı durdurulmuş 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@channmts

Biz bilmiyoruz sanki o çakma programı kullanmayı. Burda amaç olayı protesto etmek.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Sk8er bunu yazdı:
    alanzo bunu yazdı:

hojam referansta vermişsin hani senini referansınla üye olunca sinde 2 gb kredi kazanıyonsun

http://www.torrentturk.com/signup.php buyrun direk üyelik

birincisi 2 gb değil 100 mb olması lazım ikincisi ben normal üyeliğin açıldığını bilmiyordum sadece referral linki ile üye alındığını zannediyordum

üçüncüsü değil tarikattan gelecek 10 kişi 300 kişi gelsede bana katacağı 30 gb uploadı taş çatlasın 5 günde yapıyorum yani öyle birşeye ihtiyacım yok :\

abi downloadmı yapıyosun uploadmı anlamadım 

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2686 Toplam Mesaj: 17