Torrentturk"E Davetiye Tekrar Aktif Kapanmadan Gel Abi!
-
Sayin muridler bir sorum olacak bulundugunuz yerden yurt disi torrent sitelerine baglana biliyormusunuz ikinci sorumda su turktorrent dahami degisik bir sistemle calisiyor.
Eger baska yerdende filim indirebilirsek turktorren nedir bir anlatirmisiniz..
yani soylemeye calistigim benim filim cektigim cok adres var. Turktorrent tercih etmelimiyim...
-
Artık WWW.TORRENTTURK.COM diye bir site yok :)
-
Bu siteye erişim engellenmiştir.
1.s.c.m. , 04/12/2007 tarih ve 2007/1715 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/1715 of 1.s.c.m. by 04/12/2007
----------------------------------------------------------------------------
Zuhaaaaaaaa Geçmiş Olsun Gençler :)
-
yoo var yalnız turktelekomun aptal dnslerindense yurtdışındaki dns serverlara yönlendirin bilgisayarınızı.
dload mı upload mı yapıosun diyen arkadaş için davetiye ile gelince 100 mb upload kredisi veriyorda sistem arkadaş onu 2 gb zannetmiş ben zaten deli gib upload yapıyorum 100 mb a ihtiyacım yok yani onun için burda link vermedim onu belirtiyim diye yazmıştım. torrentturkde aynı yurtdışı siteleri gibi üyelikli sistem kullanır.farkı hızlı olması fazla leecher olmadığından rahat rahat download yapabilirsiniz tabi upload yaptıkça zaten sitede bu tür bilgiler mevcut..
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Bu siteye erişim engellenmiştir.
1.s.c.m. , 04/12/2007 tarih ve 2007/1715 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/1715 of 1.s.c.m. by 04/12/2007
----------------------------- -
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Bu siteye erişim engellenmiştir.
Zuhaaaaaaaa Geçmiş Olsun Gençler :)
-----------------------------www.anti-ban.com saol canım geçirenlerde saolsun :) nie bu kadar sevindin anlamadım çok basit bi çözümü var yani :)
http://www.torrentturk.com/signup.php?referrer=yixit
yardım etmek içsteyen olursa buda bnm referansım sitede normak üye alımıda açık bnane snden falan dien olursa :)
site çok güzel güncel filmler oyunar dizler ne ararsanız var :)