Torrent,Warez Davetiye Paylaşımı..
-
Arkadaşlar her site için ayrı ayrı davetiye isteği açmak yerine burda bi sinerji yaratıp kaynaşalaım.Davetiyleri mezarımıza götürmeyelim.Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz :D
Paylaşımın verimli olabilmesi için ;
1-)Davetiye alan arkadaşlar davetiyeyi alıp kaybolmasınlar.Topiğe göz atsınlar ara sıra çünkü artık onlarında davetiye hakkı olmuş oluyor ( çoğu sistemde ) böylece davetiye istekleri hiç cevapsız kalmaz.Bugun davetiye isteyen en geç yarına bulur..
2-)Davetiye verecek arkadaşlar az davetiyesi kaldıysa önce kendilerine sahte bir hesap üzerinden davetiye yollayıp davetiye hakkını çoğaltsınlar..
ilk istek ve ilk paylaşım benden olsun ; depodepo.fr davetiyesi istiyorum, karşılığında değil isteyen herkese şunları gönderebilirim; http://www.bitturk.net,thegenius.us,freebr.org ama thegenius'la freebr epeydir davetiye sistemini kaldırdı vip uyelik falan oalyıda yok onlarda.Bir çok warez sitesinde,torrent sitesinde üyeliğim war şu an aklıma dahi gelmeyen.Siz yazın siteye girer bakarım eğer üyeliğim warsa ve davetiye sistemi kalkmamışsa mutlaka yollarım.. -
4. defa istiyor olacağım forumda bu davetiyeyi.
Vip üyelerin davetiye yetkisi olduğu için biz türk arkadaşların bu sitede vip üye olma ihtimali düşük ama genede sormakta istemekte yarar var.
torrentleech.org davetiyesi olan varsa, zahmet olmazsa pm atsın mail adresimi vereyim.
-
helal olsun aynen benim gibi bir adamsın:)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------4. defa istiyor olacağım forumda bu davetiyeyi.
Vip üyelerin davetiye yetkisi olduğu için biz türk arkadaşların bu sitede vip üye olma ihtimali düşük ama genede sormakta istemekte yarar var.
torrentleech.org davetiyesi olan varsa, zahmet olmazsa pm atsın mail adresimi vereyim.
-----------------------------
umudunu kesme hocam öncelikle netteki çevremize sorup soruşturuyorum,çıkmazsa ecnebi forumlarında takıldığım yerlere sorucam baktım daha çıkmıyor bizzat kendim bir adet alıcam yaw.derken baktım ki vip alımıda yok ki sitede amq :| yuhh yani :) parasıyla değil mi kardeşim diyemiyıorsun direk değil demiş adamlar :| -
uluslar arası warez sitelerinde vip üyeliklerim var bişe bulamazsanız bana gelin.basit şeyler değiş yanlız..
-
http://www.torrentbytes.net/signup.php an itibariyle üyelikler açıktır,elinizi çabuk tutun öküz gibi saldırıyor millet hala kayıt olamadım sayfa 2 saatte geliyo :D
şu torrentleech olayınada bir çare bulucam ama sitede vip üyelik satımı falan göremedim ben nette bi eleman buldum 20ytl ye satıyorum die mesaj atmıs forumun birine ekladim msni bakalım.. Nitrous hocam sende warsa torrentleech yabancıya gitmeyelim.Neler var sende ? -
up
http://www.midnight-torrents.com/signup.phpbugun demonoid bile açılabilir ellerim f5'te paso :D
-
neden bugün ya:D
-
nikoteen üye olamadım lan bi türlü
-
hocam yazdıgımdan beri daha yeni oldum :D
cod çok anasının gözü sürekli kodda hata yaptım kodu doru yazdım kuralları okumadınız dedi,Rules'e tıkladım FaQ'ı okumadınız dedi,hepsini okudum şifre kısa dedi uzun şifre girdim Büyük harf ve küçük harf karışık olmak zorunda dedi.
Aha da daha yeni uye oldum amq :D
Torrent siteleri genelde ayın ilk günlerinde açarlar üyelikleri bir yada iki günlüğüne demonaid geçen ay 14 ünde açmıştı ama sitesinde ayın ilk günlerinde açılacaktır yazıyo.. -
ayhnen:D 4 defa şifre 2 defa rules 5 defa koddan gittim ya:D
Toplam Hit: 2129 Toplam Mesaj: 16