Torrent,Warez Davetiye Paylaşımı..
-
nikoteen isteyene yollarım dediklerini yollasana bana:D pmden attım msni
-
vay hoşaflar vay. devlet dairesimi lem bu :D bende üye olamıyorum.
-
davetiyeni yolladım hocam sadece 1 tane çünkü diğer tüm torrent siteleri hata veriyo davetiye yollarken hepsinde puanımda war gece gündüz upload/ download yapıyorum ama.. Sanırım davetiye sistemini de iptal ettiler :| Tek tek urasmayın su anda bi tek bu davetiye veriyor.Puanım hayli çok umarım bir çok kişiye yeter bu davetiye.. http://www.bitturk.net/signup.php?referrer=Nikoteen
Şu sıralar nette deli gibi dorrent davetiyeleri koşturuyorum,sağa sola tel açıyorum bu işi taktım herkese verecem :F
Ama sizde herşeyi devletten beklemeyin :) Yabancı forumlarda sırf davetiye koparabilmek için elin gayına yavsadım amq bu gece ayrılmak için çok güzel bir mazaret bulmam lazım :D hayat kadınlarını şimdi daha iyi anlıyorum :/
Şu torrentleech ve demonoid'i bi ele geçirsem bitme,karagarga fln onlar kolayda..Bu arada depodepo.fr nin adminiyle görüştüm sistemde arıza varmış onarılır onarılmaz msnden atacak davetiye ama o sekilde teminen edilen üyelikle ben sizlere davetiye atabilirmiyim bilmiyorum ama atabiliyorsam eğer o da halloldu sayabiliriz.. -
bi gelişme yokmu
-
demoined ariyormsunuz hala ?