folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Toshiba Coreduo 1.60 Ghz T2330 Driver İstek.

Toshiba Coreduo 1.60 Ghz T2330 Driver İstek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

shockman abi yaw seninle ilk karsilasmamiz bu baslik altinda oldu.. senin gibi bide Dkn var burda yorumlarina ozellikle hasta oldum(o da heralde tarih veya sosyoloji uzerine okuyor.. amam manyak guzeş yorumlari var).. forumdaki poslarinin sadece tesekkur ve geyik degil pekcogu gibi..

insallah isine yarar dedigim gibi hanuz ben kuramadim..

diskimde pekcok dosya var.. onlarii dvd yazdirdigim an, bi an evvel kurtulacam su vistadann.. :@ direkt xp ye gececem.. olumlu sonuc eldeedersen buraya yazabilirsen sevinirim.

saygilarimla

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

uretiyorsa toshiba bu bilgisayari

driverini mutlaka koymustur..

flashget ile cek dosyalari biraz hizli iner yarida kesilsede devam eder

bu arada vistaya alismaya baslayin artik

o sevmediginiz sistem 2 yil sonra cogu makinede yerini alicak..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

uretiyorsa toshiba bu bilgisayari

driverini mutlaka koymustur..

flashget ile cek dosyalari biraz hizli iner yarida kesilsede devam eder

bu arada vistaya alismaya baslayin artik

o sevmediginiz sistem 2 yil sonra cogu makinede yerini alicak..

Hocam Vistayı Seviyorız Güzel bir sistem, Sadece iki olayından rahatsızız birincisi, Zırt Pırt Koca Arşivimdeki Programları işe yaramaz kılması, Vista uyumlusunu istemesi beni Zahmetlere Sokması, ikincisi, Zırt Pırt Çalıştıriyimmi diye Zırvalamaları En ufak bir Exe uzantılı dosyayı bile açarken izin istemesi Baydırıyo adamı.

Bu arada Arkadaşlar Toshiba Satellite L40-17U Bu Modelin Raidini Bulamadığımdan Henüz Driverleri Yükleyemedim, Dün Bulduğumu Sandığım Raid Çalıştırmadı Malesef, Raid olayında Model Farkında Çalıştırmaması üzerine şunu Düşünebiliriz Sanırım Harfi Harfine aynı Sürücü olmazsa Driverler de işlemeyecek gibime geliyor. Yinede Yardımlarınız için miteşekkirim Sağolun Varolun. Denemeden de Net bir Netice diyemem tabiki. Belkide Driverlerde Durum o kadar Hassas değildir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Raid İçinde Şuraya Bak Sayın Hocam Modeli Felan Seç  Raid

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    Raid İçinde Şuraya Bak Sayın Hocam Modeli Felan Seç Raid

Üstat üzgünüm o adrestede direk Driverlere ulaşamadım malesef. Yüreğine Sağlık. Düşünüp bi uraşman Dünyalara bedel. Şunun Raidini bulsam bişeyler eder Kurarım diye düşünüyorum ama Henüz bu sorun yüzünden Kurulum aşamasına bile gelemedim malesef.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Shockman cım bune kibarlık ,hörmet,saygı taktir ettim bak.  :D :D :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    Shockman cım bune kibarlık ,hörmet,saygı taktir ettim bak. :D :D :D

Eyvallah Saygı Değer NetBaba Hocam. Saygı Duy Saygı Gör Genel Prensip bu olursa Her kes Mutlu ve bahtiyar olacaktır Kanaatimce Arkadaşlar bu arada Ufak bir yanılgım olmuş Benim laptop 17S Modelidir, Raid Driverini Bulabilen olursa Hala bulamadım Bilginiz Olsun. Teşekkürler.

Toplam Hit: 2640 Toplam Mesaj: 18