Toshiba Laptop Garantisi (Yardım)
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
sahibinden felan bak lcd cıtasına onlar zaten cıtcıtlı ince bi bıcakla acarsın dikkat et ben bi tane sökerken kırdım :D
sonra diğerini takarsın ama bu söylediklerim sadece öndeki cıta için gecerli ekran ve arka kasa kırıksa 300 lira ver daha iyi :D
-----------------------------arka kasada kırık çıkık çatlak filan yok. ekranı açınca ekranın yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor. boya akmış gibi bi tarafı. alsam birtane olur mu ki :S
-
ohooo ekranlar 100 lira gibi fiyatla bulursun cıta da 40 lira eder 140 lira sen takarken biraz daha parça kırarsın :D daha da artar bence 300 ü öde :D
sadece cıta kırık osa cok iyi olurdu
-
DestinatioN bunu yazdı:
ohooo ekranlar 100 lira gibi fiyatla bulursun cıta da 40 lira eder 140 lira sen takarken biraz daha parça kırarsın :D daha da artar bence 300 ü öde :D
sadece cıta kırık osa cok iyi olurdu
-----------------------------Bunu nasıl satcamda üst modelini alcam :( :D 500 lira gibi bir rakam verdin. valla deyecekse veriyim o parayı :)
-
valla hakem heyetinin vereceği kararı bekliyorum ki büyük bi ihtimal para iadesi istemiştim kabul edilecek ondan sonra da uğraşicam tnb ile daha da toshiba almam
-
du bi modeli inceliyim
-
DestinatioN bunu yazdı:
du bi modeli inceliyim
-----------------------------Tamam hocam. müsaitsen bana bi fiyat listesi çıkartırmısın ? ben anlamam bu işlerden inanki :) Atıyorum senin pc şuanda şu fiyat eder en fazla
işte git 2.el şu pc lere bak. bunu alsan kârın böyle olur gibi bişi söylersen bana çok iyi olur kardeşim. -
su an için ortalama bi bilgisayar ama bana yetmez dersen dediğim gibi 130 ila 150 arasında bi fiyata yaptırırsın sonra okutup üzerine ekleme yapıp yeni pc alabilirsin
içine sinecekse kendin yap kendin kullan
karar senin
-
şimdi kardeşim casperin 600 e 700 e laptop sattıgı bi dönemde o pc yi cok fazla fiyattan okutamazsın onu söliyim yeni pc lerde geçerli olanlar 1200 lira gibi fiyatla gidiyor sen o laptopu 500 e okuttun diyelim gerisini sen hesapla :)
-
DestinatioN bunu yazdı:
su an için ortalama bi bilgisayar ama bana yetmez dersen dediğim gibi 130 ila 150 arasında bi fiyata yaptırırsın sonra okutup üzerine ekleme yapıp yeni pc alabilirsin
içine sinecekse kendin yap kendin kullan
karar senin
-----------------------------Valla hocam ne yapsam bilemedim şimdi :|
-
kardeş ben sana secenekleri sundum artık sen bilicen kendin ne istedğini
aslında senin laptop oyun dısında cogu seyi zorlanmadan yapar sen onu kendin yapıp bi süre daha kullan sonra kendine kıyak bi laptop alırsın
yada olmadı sen evden dısarı cıkarmıosan monitor tak kullan sana yetmediği zamanda bilgisayarı parcalayıp yedek parca niyetine satarsın sitelerde yada elden