Toshiba Notebook Hakkında...
-
ya patronum amerikan vatandaşı amerikaya gtcek bu haftasonu ona aldırıcam büyük ihtimal bakalım hayırlısı...
-
toshiba olsun, işlemcide intel olsun (rene duymasın ama amk amd'si laptopta olmuyor cayır cayır yanıyor, dizinde 2.derece yanıga sebep oluyor. masa üstünde AMD, laptopta intel benim seçimim) daşşşanı öperim onu yapanların, benim brotherda Acer aspire 5050 var, yanında 24 saat maus taşıyor, ben bu güne kadar toshiba kadar kulllanışlı bir touhpad görmedim, age of oynuyorum, zuma filan oynuyorum bu tuochpad'la öle düşün yani... bendede Satallite A200 var, fuarda teshir ürünüymüş, sıfır ama biraz uygundu fiyatı , aldım 8 ay oldu, süper... şimdi A300 -149 alıcam kısmetse
kesinlikle vazgeçme, ama bu pcyi daha uygun fiyata bulabilecegin yerler var, fiyat karşılaştır biraz bir iki yerde...
-
Hocam ben bu pazar aldım daha bi toshiba..Benımkı a300 1ec super sessız calısan ve ısınma yapmayan bi makına senınkının ozellıklerı daha ıyı tabi ama aynı seri sonucta..Kasalarıda aynı sanırım..
Almanı öneririm ;) Ben asus yada toshiba arasında kalmıstım toshiba tercih ettim.
-
laptopu amerikadan alsam fiyat ne kadar farkeder...