folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Tostçu Açıyorum

Tostçu Açıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Bütün yorumları tek tek okudum. Hatta neredeyse hepsi üzerine düşündüm. Menü çeşitliliği kesinlike şart. Belki kampanyalar bilmiyorum. Mutlaka riski var ama içeri gireceğim para maksimum 15k olacak gibi duruyor. O yüzden gözümü çok korkutmuyor zaten şuan kyk ile birlikte 50k içerdeyim. Ölmüyorum. Yazılım sektörü antakyada biraz kısır. 2 mobilya firmasına web sitesi ve iki üç kafeye qr kod menü satmak dışında bir halt yapamadım ben bu şehirde. Nişanlım ise bir meyve-sebze ihracat firmasının bilgi işlem sorumlusu. Konu şu ki insanlara bağımlı çalışmaktan çok sıkıldım. Aylık sabit bir gelirdense günde 3 saat daha fazla durayım ve cebimdeki para artsın kafasına girdim. Nişanlım buradaki firmalara kurumsal web sitesi falan satalım diyor ama (kötülemek için söylemiyorum bunu) burası sınır bölgesi. Fabrika kuran herkes vakti zamanında babadan gelen sermaye ile kurmuş ve biraz cahiller. Tutup ben bu adamlara web sitesinin gerekliliklerini ya da bi barkod okuyucunun ehemmiyetini veyahut şirket içi kullanılacak bir ERP programının ihtiyaç olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

O yüzden bir deneyim olsun istiyorum bu bana. 10 dükkandan 8 i batıyor. Kalan 2 dükkan da yeni şube açıyor. Bu işte belli ki para var. Bir şeyleri doğru yaptığımız takdirde. 

Antakyada vejeteryan, vegan, diyet menü alışkanlığı yok. Yemek sepetinde bunu görenler belki üstüne atlar diyorum. Bilmiyorum tabi henüz 

hangi lise?

kebonun hemen yanında bir tostçu açıldı,1-2 kere gittim
    çeşit lazım ve fiyatı iyi tutman lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Arkadaşlar sizinle gerçekten paylaşmayı çok isterim lakin hergün işi gücü bırakıp bu tostu yapıp fenomen olmayı bende çok istiyorum bu sebeple kamuya açık alanda paylaşamam :)

Mesleğimi bırakmaya karar verirsem bu tostu yapıp dünya çapında marka olacağımdan eminim.

Ama Bu kadar eminken mesleği bırakamıyorum lanet olsun :/

yemek tarifini sahiplenemezsin ki baskan. sen dukkani actiginda da gören kopyalar ve hak iddia edemezsin 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Tavsiyem şu krizde tosta girmemen olur; içinde çok katı malzeme var ve hepsi pahalı. Çorba, makarna yaparsan batma riskin düşük olur, çorba olarak mercimek,tarhana, yoğurt çorbası gibi ekonomik çorbalar, makarnanın soslarını internet tarifleri ile kendin yaz aylarında hazırlar stoklar sosu makarnaya gömerek servis edersin, örneğin sarmısak domates ve baharatları fermente edip şişelesen ciddi lezzet katarsın, karkas liğme et, toptan yoğurt, toptan makarna alımı yılda bşr kez yapmak seni olası riskten korur. Tost demek peynir demek, kaşar demek, sucuk ve salam demek bunların ucuzunu bulmak zor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

konu sahibi kusura bakmasın da Eskisehirde kafe açan bir mürüd vardı aysonu konya eskisehir ve çevre illerde olunucam cafesi restoranı olan mürüderide ziyaret etmek isterim mekanlarında

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Antakya'da sende biliyorsun ki 2 tane meşhur tostçu var,Biri geçen aylarda koronadan vefat eden Şahin tost diğeride Atilla tost.Biz Hataylıların damak tadını biliyorsundur,salçalı kekikli şeylere bayılırlar.Bunlara ek olarak farklı bir konsept yapman lazım.Daha çok gençleri (Bunu en iyi yapan Hatay'da Kebo) ve işketmeleleri cezbetmen lazım.Akşamları pek iş bekleme,malüm Hatay'da dışarıda birleyler yenilecekse ya köprü başında köfte yenir ya da saray caddesinde et döner.

Yazın izine geldiğimde uğrar bir tostunu yerim inşaallah.Adres neresi bu arada ?

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 5882 Toplam Mesaj: 46
tostçu tost