Tplink W9970

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    YekteranBaymedir bunu yazdı

elindeki aletin hacmi o zaten, müşteri hizmetleriyle çözülecek bir mesele değil

boşuna debelenme ve çözüme odaklan

- modemi evin merkezi bir yerine koymak

- https://urun.n11.com/kablolar/cat6-kablosu-ethernet-lan-internet-20-metre-4518p-modem-rj45-P111379037

kablo çekip laptopta hotspot açmak

- kablo çekip, ucuz bir router ile 2. wifi yayınını yapmak

Hacmi o değil aynısını kullanıyorum daha iyisini yapabilir ama arkadasın modemi sıkıntılı.

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bu modemdem hala kullananlar bir söyleyiversin sorunlumu benim elimdeki tüm ışıkları yanmasına rağmen gidip geliyor sorun hatta mı modemdemi anlayamadım etrafımda yedek modemde yok denemek için uyuz oluyorum

sunyy2003 tarafından 03/Oca/19 16:04 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Wi-fi yayını 2.4 Ghz mi çalışıyor 5Ghz demi?

ikisi de açık auto mod var ise 2.4 Ghz  ayarlayıp dener misin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Wi-fi yayını 2.4 Ghz mi çalışıyor 5Ghz demi?

ikisi de açık auto mod var ise 2.4 Ghz  ayarlayıp dener misin

sorun sadece wifi de değil hocam komple gidiyor az önce gittiğinde sıfırladım şu an hala var sıkıntı yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 2241 Toplam Mesaj: 15
tplink