Trafik Cezaları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    scuderia bunu yazdı:

ceza tutanağında ne yazıyo aracın plakası falan yazıyomu yoksa sadece elemanın adı ehliyet bilgilerimi yazıyo...

Plakasından tut motorun rengine kadar yazıyor. Sürücünün adı soy adı yazıyor.

sen en iisi maliyenin sitesinden ceza sorgulama yap çıkarsa ödeyecen çıkmazsa çocuğun üzerindedir ceza çünkü kışın babam uzun yolda radara girmiş eve postayla ceza geldi araç benim üzerimeydi cezada benim adıma geldi ama maliyede araca ceza gözükmüyodu ve ödemeden önce satışını vermiştim...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam ceza sana gelir.çünkü sürücüyle alakalı olsa ehliyetsizlikten ona ceza kesip sana da kullandırmaktan keserlerdi.

ama burda kusur araçta ve ruhsat sahibine kesilir ceza.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

bilmiyorum da şimdi egsozdan yenmiş bi ceza var. ceza adama niye yazılsın? motorda var kusur. yoksa arkadaşının egsozu mu bozuk? töbe töbe S:

Ceza neden adama yazılsın ? Eee çünkü adam kullanıyor :D

Motorda kusur var tamam o benim sorunum ama ben kullanmıyordum sonuçta . Ayrıca trafikten düşürttüm eksozdan ceza yendigini tamir gördüğüne dair.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:

hocam ceza sana gelir.çünkü sürücüyle alakalı olsa ehliyetsizlikten ona ceza kesip sana da kullandırmaktan keserlerdi.

ama burda kusur araçta ve ruhsat sahibine kesilir ceza.

Yaw arkadaşım çocugun ehliyeti var . Ona yazıldı ceza ama ödemesse benim motorun dosyasına girermi onu soruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    anladıgım Kadarıyla kusurlu senin motorun neden çocuk ödesin cezayı ? çocugun kullanımında ehliyetinde sıkıntı yok senin egzosda sorun var dogru dimi ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

iyide cocuga kesilmis ceza öyle olsa ruhsat sahibine gelirdi ceza degil mi? ceza kime gelmis onu ögren sen?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı:
    anladıgım Kadarıyla kusurlu senin motorun neden çocuk ödesin cezayı ? çocugun kullanımında ehliyetinde sıkıntı yok senin egzosda sorun var dogru dimi ?
    Evet eksozda sorun var öküz gibi bagırıyor. Durdurduklarında o sürdüğü için ondan ehliyet istediler ruhsatla beraber ve onun adına ceza yazdılar. Bende herhangi bir borç durumu görünmüyor . Fakat bu cocuk cezayı ödemediği taktirde bana gelirmi ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

motor ruhsatı yanında varsa problem olmamasi lazim, + arkadasinin ehliyetine ceza yazılır, plakaya sadece kameralardan arac sahibinin ehliyetine yansıyor, ama sorun aracin egzosunu uygunsuz oldugundan dolayı direk kullanıcı ehliyetine ceza kesmis bu dogal. sana bisi olmaz. ehliyet sahibi cezayı ödemesi gerekir. korkma. icine dertse emniyete sorabilirsin

Banada onun ödemesi gerekir gibi geliyor ama burda trafik takipte çalışan birisi var ona sordum ödemesse ceza 3 e katlar sonra senin motorun dosyasına girer motor satışı verirken veya muayne yaptırırken senin önüne çıkar dedi kafam karıştı walla. Yarın emniyete sormaya gidicez artık .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ceza onun adına kesilmez hocam işte.

çocukta kusur yok yani araçta kusur bunu belirtmeye çalıştım bu yüzden de ceza aracın plakasına kesilir.

acelen yoksa da bekle yarın trafikçilere sorarım ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:

ceza onun adına kesilmez hocam işte.

çocukta kusur yok yani araçta kusur bunu belirtmeye çalıştım bu yüzden de ceza aracın plakasına kesilir.

acelen yoksa da bekle yarın trafikçilere sorarım ;)

Plakaya kesmediler ki cocuğa kestiler cezayı diyorum ama ödeyecek durumu yok . Ödemediği zaman bana gelir mi onu soruyorum . Sonuçta ruhsat sahibi benim.

Toplam Hit: 3580 Toplam Mesaj: 31