Trafik Cezası Neden 1540Tl Değilde 154 ?
-
Janitschar bunu yazdı:
-----------------------------Herke$ gelirine göre vergi versin,herke$ gelirine göre trafik cezası ödesin..
-----------------------------parası çok olan at koştursun diyosun
-
Para kazanmasını öğrendiğin zaman neden cezaların o fiyat olmadığını anlarsın,
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------A : ayda 10 tane 1500 TL kesersin adamlar emniyet kemeri takar
B : ayda 1000 tane 150 TL kesersin adamlar emniet kemeri takmaz
?
sence hangisi
Ticaret sonuçta ?
-----------------------------yani sürümden kazanıyorlar diyebiliriz..
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------A : ayda 10 tane 1500 TL kesersin adamlar emniyet kemeri takar
B : ayda 1000 tane 150 TL kesersin adamlar emniet kemeri takmaz
?
sence hangisi
Ticaret sonuçta ?
-----------------------------
para kazanıyolar hacı s.ksen yapmazlar -
bütçem yerinde kemer de takmam hıza da uymam diyenler devam etsin gariban ölmez en azından trafikte =)
-
evet Türkiyede maalesef ceza ücretleri az. ne kadar doğru bilmiyorum ama polisler için farklı bir döner sermaye ile ilgili çalışma varmış. bir polis memuru ne kadar ceza keserse o kadar döner sermayeden fazla para alacakmış :) böyle bir yasa çıkarsa polis memurları rekora gitmeye çalışır koşa koşa her önüne gelene ceza yazarlar sırf para kazanalım diye :)
-
nesi az amk. arabayı dükanın önüne geçtim.. 12 yıldırda bizim araba orada durur. ipnenin biri fahri müfettiş gelmiş 2 tane ceza kesmiş. 160 tl ceza ödüyeceğim. göreyim kafa göz dalacam pezevenge
-
formaldehit bunu yazdı:
-----------------------------
neden ucuk caydirici cezalar yok. bence cok abarti olmali. birde 154 ne ya 150 olsa 155 olsa kim nasil belirliyor bunu.
-----------------------------ben 1540 lira ceza yersem maaşımın 4te üçü giderken ve o ay aç gezerken, ağaoğlu ceza yediğinde hiç dokunmasın mı yani.?
tek yölü düşünme hocam.. 1540 tl cezayı kim ödeyebilir? gerçekçi deil.. bu daha çok illegaliteyi arttırır :) :) eğitim şart eğitim.. istersen10 mlyar yap ne far eder :) -
vardır adamların bi bildikleri ..
-
o kadar ceza keserse zamlı benzinini kim kullanacak