Trafik Kaza Tazminatı Ve Aracı Kişi Sorunu ?
-
yaklaşık bi on onbeş gün kadar önce babam ve abim sabah işe giderken trafik kazası geçiriyolar..
yolda gizli buzlanma olduğundan babam kontrolü kaybediyo yoldan çıkıyolar ağaca çarpıyolar.
babamın sol ayağı abinse sağ ayağı kırıldı abim ameliyat oldu... şimdi dün bizim eve avukatım diye biri gelmiş
sigorta şirketine dava açıcaz tazminat alıcaksınız demiş babam da inanmış vekalet vermiş ....
bende kızdım biraz babama niye bana danışmadın dedim adam bence avukat falan bile değil..
aramızda illaki bilen müridler vardır... kazada fiziksel engele sebeb olacak yaralama yada ölüm yok kazada dava açılacak bi karşı taraf da yok..
babama mı açaçaklar davayı? ne için tazminat verecekler ? eğer böyle bişey varsa elimde kaza raporu, epikriz falan herşey var benim sigorta şirketinden para alabilirmiyim.. babam vekalet vermiş adama bu sorun olur mu?
ulan akbaba gibiler varya iki defa da hastaneye gelmişler kazadan sonra hiç inanasım gelmiyo bunlara kesin kandırıyolar milleti..
neyse yardımlar için şimdiden teşekkür ederim
-
Ihmal varsa o yoldan sorumlu idari makama dava acilabilir. Oncelikle vekalet isini detaylica ogrenin sikinti yasamayin.
alicem tarafından 24/Şub/16 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi bu iş moda oldu emekli bir tanıdık var bu işe girdi, bana geldi etrafında 5 yıl öncesine kadar ölümlü veya yaralanmalı ne kadar trafik kazası varsa hepsi için tazminat alabiliriz filan dedi. bunlar için şireketler filan kuruldu ve avukatlarla çalışıyorlar sizinki de buna benzer bir durum diye düşünüyorum
-
aradım tekrardan vekaleti abim vermiş sanırım araç babamın üstüne olduğu için onun sigorta şirketinden para alacaklar..
adamlar adresi falan öğrenip eve kadar gelmişler kesin bişey var bunun altında...
bu arada fikir verecekler için söylüyeyim araç pert oldu
@Ksiezyc aynen hocam birebir aynı durum adamlar bütün hasteneyi geziyolarmış... adresi alıp eve kadar geldiklerine göre onuda yaparlar
-
ölücüler...
Bu tip durumlarda kişiyi bulup vekalet alıp dava açarlar içeriden de komisyon alırlar.
firmayı ya da kişilerin telefon numarası var ise ulaşın çağırın adam gibi konuşarak evrakları isteyin. yoksa alacağınız paranında yarısını işlem ücreti olarak sizden tahsil ederler. hatta vekalet içeriklerine bir bakın bütün parayıda alabilirler.
-
Sigorta şirketleri yeni işlem ve uyaniklikla artik kazada kusuru sürücüye yıkıp kaçıyor.
Bu sirketler olum yaralanma olan kazalarda sigorta şirketlerinin korkulu rüyası , canına okuyor tazminat filan.
Sağlam şirket ise bırak davayı açsınlar iyi bir tazminat alırsın. Ama onlar da sana madik atabilir
Yıllardır para sömürüp milleti canindan bezdiren sigorta şirketlerden birine iyi bir ders, başkalarına da emsal dava olur.
Şirketi ve avukatım diyeni iyi araştır, bu isi yapan çok .
Sigorta sistemi ne uyuz olan biriyim
Tahriford tarafından 24/Şub/16 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Tahriford bunu yazdı
Sigorta şirketleri yeni işlem ve uyaniklikla artik kazada kusuru sürücüye yıkıp kaçıyor.
Bu sirketler olum yaralanma olan kazalarda sigorta şirketlerinin korkulu rüyası , canına okuyor tazminat filan.
Sağlam şirket ise bırak davayı açsınlar iyi bir tazminat alırsın. Ama onlar da sana madik atabilir
Yıllardır para sömürüp milleti canindan bezdiren sigorta şirketlerden birine iyi bir ders, başkalarına da emsal dava olur.
siz ne işle uğraşıyorsunuz ?
Sigorta şirketlerine neden uyuz oluyor ya da sisteme neden uyuz oluyorsunuz ?
-
Freak bunu yazdıTahriford bunu yazdı
siz ne işle uğraşıyorsunuz ?
Sigorta şirketlerine neden uyuz oluyor ya da sisteme neden uyuz oluyorsunuz ?
Ben haklarını arayan milyonlarca vatandaştan biriyim kardeşim, sigorta şirketi mağduru..
Sosyal platformda sigortacılık ve a.b uygun olsun diye yapilan yenilik ve tekelleşmeye dur demeye çalışıyorum.
İşini hakki ile yapan , mağduru müşteriyi memnun şekilde hizmet verene değil, parasını alayım ne yaparsa yapsın zihniyetin değişmesine katkıda bulunmaya çalışıyorum.
Ne sis yansın ne kebap .
-
Para falan vermesin. İtibar da etmesin. Avukatın yanında çağrılırsa hicbirseye imza atmasın. Uzak dursun. Kusur durumuna bakar böyle olaylarda. Kusur izafe edilecek kimse yoksa, sırf aracın sigortası var diye kimse kimseye para ödemez. Kaskosu varsa kapsamına bakmak lazım.
-
Çok öyle tipler hastane acil kapılarında nöbet tutuyorlar,
-
bu konu güzel yerlere gelecek gibi.