Trafik Sigortalarında Şartlar Değişti
-
Ben bu şartlardan hiç etkilenmiyorum, sürekli kasko yaptırıyorum, bu konuda alper iyi ona yaptırın bence, :)
Robinson_Crusoe tarafından 08/Şub/16 17:47 tarihinde düzenlenmiştir -
bugün yaptığım fiyat çalışmalarında genellikle artış a denk geldim. bir tek bir firmada fiyatlarda indirim ( aslında sabit diğerleri artış ) gördüm.
yani yapılacak indirim sizlere etki etmeyecek ben onu baştan size söyleyeyim. 300-400 tl lik uygunluk size ne şartlarda dönüyor bir okuyun isterseniz!
aldığın indirim hasar anında seni çok büyük sıkıntılara sokabilir :)
tazminatlar püfff. ödemeler püf...
yani demem o ki sevinmeyin bence :) keşke zamlı halinde kestireydik diye isyan edecek insanlar bir süre sonra...
-
Apolitik bunu yazdıCnkGn bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıtri bunu yazdı
hocam sözün özü ben 14 gun once sigorta yaptırdım.Ne olacak şimdi onu iptal edip tekrar hesaplatabilirmiyim tavsiyen nedir
+1 :D Serkan abi aydınlat bizi
şu sorunun cevabını bekliyorum, geçmedi acısı hala :(
Aynı araca başka bir sigortadan sigorta yaptırıp eskisini iptal ettirebilirsiniz ama;
Yeni yaptırdığımız gecikme zamlı olacak ve en az% 10 kesinti yapacak bunun üzerine kullandığınız suredende kesinti olacak
Pmlere gelince bugün çok yoğundum her zaman diyorum Tbt deki pm leri önemsiz görüyorum sigorta ile ilgi sorularınızı ticket acın listeye göre onemliligine göre cevaplamıyorum
-
benimde bugün bitiyormuş sigorta. ticket açtım serkan.
-
ehlikeyif bunu yazdı
desene giren kaza yapana girecek yine. kazaların yüzde 90 ı şoför hatalarından kaynaklanıyor. vay bu senin hatan vay şu senin hatan diyerek sigortlıya çıkaracaklar faturayı
Şimdi aslında hep şoföre kitliyordu ama bu sefer resmen kitliyor sigorta şirketlerinin maddilerde çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bedeni hasarlardar kurtuldular
2. olarak Sigorta şirketleri kaskodaki gibi genel şarta özel şart eklebilir şuan için kimse dile getirmiyor ama benim düşüncem yani adam şu maddeyi koyar "Kaza anında sürücü ağır kusurluysa % 30 muafiyet uygular" şimdi bu durum şirketler arasında fiyet rekabeti olmasada hizmet rekabeti getirecektir
iyi şirketler yine müşteri kapacak kötü şirketler yine mağdur edecek :)
bekleyelim görelim mart fiyatlarını merak ediyorum :D
-
amk önce %200 artıyorlar şimdide djalperin dediğine göre en fazla %30 düşürüyorlar geri.
kaçan kaçtı yani yine herzamanki gibi.
beyler kapitalizmi yıkmanın vakti geçiyor.
türkiyenin en güçlü ailesi koç ailesinin veliahdı bile kapitalizmi biz değiştirmessek öyle yada böyle zorla değiştirilecek diyor.
kapitalizmin kurucuları bile bizden daha çok inanıyor amk proletaryaya.
not: herhangi bi konuya da cevap yazarken bir kere de konuya sadık kalsam sasarım amk. biraz içsem iyi gelicek.
-
öyle ters bir zamana geldi ki. beş gün önce sigortalattık. Aynı sigorta firmasından indirim isteyemiyor muyuz peki, yenileme falan gibi?
-
Alper düşüşe taraftar değilsin anladım cümlelerinden de
Senin kazanç anlayışının .............yazarken ben bari edebi bozmayim
-
Hergün kullanmak zorunda olduğum ve her türlü araç trafiğine açık yolun girişinde, karayolları tarafından; "Yolun yaya ve araç trafiğine uygun olmadığı, hizmet araçarı için olduğu" şeklinde bir yazı tabelası dikilmiş. Bu yolda kazaya karışsam sigorta bu uyarıya binaen sorumluluktan kaçınabilir mi?
-
Dj_alper abi ağır kusur durumunda sigorta senden isteyebilir diyorsun ya istedi diyelim o durumda kaskom varsa kasko sirketi oder mi o parayi sigorta sirketine ?