folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Trafik Sigortalarında Şartlar Değişti

Trafik Sigortalarında Şartlar Değişti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ben bu şartlardan hiç etkilenmiyorum, sürekli kasko yaptırıyorum, bu konuda alper iyi ona yaptırın bence, :)

Robinson_Crusoe tarafından 08/Şub/16 17:47 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

bugün yaptığım fiyat çalışmalarında genellikle artış a  denk geldim. bir tek bir firmada fiyatlarda indirim ( aslında sabit diğerleri artış ) gördüm. 

yani yapılacak indirim sizlere etki etmeyecek ben onu baştan size söyleyeyim. 300-400 tl lik uygunluk size ne şartlarda dönüyor bir okuyun isterseniz!

aldığın indirim hasar anında seni çok büyük sıkıntılara sokabilir :)

tazminatlar püfff. ödemeler püf... 

yani demem o ki sevinmeyin bence :) keşke zamlı halinde kestireydik diye isyan edecek insanlar bir süre sonra...

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Apolitik bunu yazdı
    CnkGn bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı
    tri bunu yazdı

hocam sözün özü ben 14 gun once sigorta yaptırdım.Ne olacak şimdi onu iptal edip tekrar hesaplatabilirmiyim tavsiyen nedir

+1 :D Serkan abi aydınlat bizi

şu sorunun cevabını bekliyorum, geçmedi acısı hala :(

Aynı araca başka bir sigortadan sigorta yaptırıp eskisini iptal ettirebilirsiniz ama;

Yeni yaptırdığımız gecikme zamlı olacak ve en az% 10 kesinti yapacak bunun üzerine kullandığınız suredende kesinti olacak

Pmlere gelince bugün çok yoğundum her zaman diyorum Tbt deki pm leri önemsiz görüyorum sigorta ile ilgi sorularınızı ticket acın listeye göre onemliligine göre cevaplamıyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

benimde bugün bitiyormuş sigorta. ticket açtım serkan. 

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı

desene giren kaza yapana girecek yine. kazaların yüzde 90 ı şoför hatalarından kaynaklanıyor. vay bu senin hatan vay şu senin hatan diyerek sigortlıya çıkaracaklar faturayı

Şimdi aslında hep şoföre kitliyordu ama bu sefer resmen kitliyor sigorta şirketlerinin maddilerde çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum bedeni hasarlardar kurtuldular

2. olarak Sigorta şirketleri kaskodaki gibi genel şarta özel şart eklebilir şuan için kimse dile getirmiyor ama benim düşüncem yani adam şu maddeyi koyar "Kaza anında sürücü ağır kusurluysa % 30 muafiyet uygular" şimdi bu durum şirketler arasında fiyet rekabeti olmasada hizmet rekabeti getirecektir

iyi şirketler yine müşteri kapacak kötü şirketler yine mağdur edecek :)

bekleyelim görelim mart fiyatlarını merak ediyorum :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

amk önce %200 artıyorlar şimdide djalperin dediğine göre en fazla %30 düşürüyorlar geri.

kaçan kaçtı yani yine herzamanki gibi. 

beyler kapitalizmi yıkmanın vakti geçiyor.

türkiyenin en güçlü ailesi koç ailesinin veliahdı bile kapitalizmi biz değiştirmessek öyle  yada böyle zorla değiştirilecek diyor. 

kapitalizmin kurucuları bile bizden daha çok inanıyor amk proletaryaya. 

not: herhangi bi konuya da cevap yazarken bir kere de konuya sadık kalsam sasarım amk. biraz içsem iyi gelicek.

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

öyle ters bir zamana geldi ki. beş gün önce sigortalattık. Aynı sigorta firmasından indirim isteyemiyor muyuz peki, yenileme falan gibi?

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tahriford
    Tahriford's avatar
    Erkek

Alper düşüşe taraftar değilsin anladım cümlelerinden de

Senin kazanç anlayışının .............yazarken ben bari edebi bozmayim

imza: ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Hergün kullanmak zorunda olduğum ve her türlü araç trafiğine açık yolun girişinde, karayolları tarafından;  "Yolun yaya ve araç trafiğine uygun olmadığı, hizmet araçarı için olduğu" şeklinde bir yazı tabelası dikilmiş. Bu yolda kazaya karışsam sigorta bu uyarıya binaen sorumluluktan kaçınabilir mi?

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Dj_alper abi ağır kusur durumunda sigorta senden isteyebilir diyorsun ya istedi diyelim o durumda kaskom varsa kasko sirketi oder mi o parayi sigorta sirketine ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
Toplam Hit: 3884 Toplam Mesaj: 21
trafik sigortası genel şartlar