Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)
-
Gharzvog bunu yazdı
araba ney hocam merak ettım :)
scirocco bence cünkü cok sataşıyolar scirocco olunca öyle tahmin ediyorum :)
edit : okumamıstım ikinci sayfayı cruze muş :)
Jigsaw tarafından 14/Nis/13 20:43 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam nerede yaşıyosunu bilmiyorum da yaşadığın yer köy değilse en az 1 milyona yakın adam vardır. birini ikisini dövsen ne fark edecek ki cruze si olan şu plakalı araca karışmayın döver ha diye haber mi yapacaklar milletin hepsi seni nereden bilecek :D en güzeli baktın yaya öle yapıyo azıcık süreceksin üstüne ya da araba için aynı şekilde seni sıkıştırıyorsa yapacağın tek bişi var basacaksın makasla gireceksin önüne frenleyeceksin ibneyi sıkıştıracaksın...
-
geniş olmakla alakası yok.
sert olacak belki ama eğer azıcık aklın varsa büyüksün abi deyip geçersin.
diğer türlü her or.. evladına kafa tutacak olsak halimiz yaman.
bu işler için vergi verdiğimiz ve bu aralar gerçekten güzel işler çıkaran polisimiz var.
7 senedir milli karateciyim bir kere bile trafikte ya da normalde bana sataşan adama karşılık vermedim o seviyeye inmedim.
-
Benimki biraz pahali oldugundan, sanirim insanlar pek bir bok yapamiyorlar. Yas 21.
anubisx tarafından 14/Nis/13 21:58 tarihinde düzenlenmiştir
-
anubisx bunu yazdı
Benimki biraz pahali oldugundan, sanirim insanlar pek bir bok yapamiyorlar. Yas 21.

Adam noktayı koymuştur beyler :D
-
Önüne geçiyorum, tavanı açıyorum, arabadaki çöpleri havaya doğru fırlatmaya başlıyorum. En büyük zevkim.
-
Daha bir saat önce elemanın birisi o.çocuğu sağ şeritte giderken birden sol şeride girdi benim hızım 140 piç olsa olsa 70-80 le gidiyor sellektör yapıyorum kornaya basıyorum hala sol şeritte sağ şeride girdim bu seferde sağ şeride girdi amk ibnesi az kalsın feci bir kazaya gidiyordum ha sonra ne yaptım baktım diğer şeritte araba yok bastım geçtim geçerken ön camına cebimdeki çakmağı fırlattım çat diye bir ses geldi ön camını kırdım sonra dörtlüleri yakıp sağa çektim aşşağı indim piç durmadan gitti
Tavsiyem:arabada sopa bulundur, şoförlüğüne güveniyorsan geçerken tamponuna vur geç
nereodi tarafından 14/Nis/13 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Duyarlı bir türk vatandaşı olarak şikayet edebilirsin 155 polis hattına
-
anubisx bunu yazdı

Adidas dragon maviler cekiyorum yuruyorum, beyin bedava benzinle mi ugrasacam yas 22 -
glaurung bunu yazdı
motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz
şu buji ile cam patlatma işini duyuyoruz ama nedir bu ? özelliği ne yani ?