Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)
-
editnereodi tarafından 14/Nis/13 23:34 tarihinde düzenlenmiştir
-
zigana bunu yazdıglaurung bunu yazdı
motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz
şu buji ile cam patlatma işini duyuyoruz ama nedir bu ? özelliği ne yani ?abi ufak ve sert madde.. trafikte bekleyen araçlarda arka koltuğa çanta koyan bayanların çantalarını çalmak için benzersiz yöntem. ucu sivri taş atıyomuş gibi düşün, cama attığın an cam yok arkadan çantayı al kaç :d
-
ibrahimeren bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Duyarlı bir türk vatandaşı olarak şikayet edebilirsin 154 Trafik hattına
artık 154 yok 155 i arıyorsun :D
öğrendim iyi oldu :D
-
samaccc bunu yazdı
oo işin zor trafikte geniş olacan yoksa kafayı yersin
Not :: Bide yola atlayıp sallana sallana gitmeseler .
He ya sanki plajda yürüyor at penisi -
Ahh hocam ahh! Bak nasıl dertliyim gördün de mi? :D Biz motosikletçilerin en büyük belası bu hayvanlar! Tek çare kamyon ve türevlerini kullanmak. Ağabey geçen tükana mal geldi şoför yeniydi yolu bilmiyordu ve ben eşlik ettim adamla. Araç tır! :D Wuuuu! Abi inanırmısın o yol vermeyen insanlar böyle 200 metreden sağa çeker oldular, yol verir oldular. İnsan böyle bi' gururlanıyo tabi motorcusun normalde adamdan sayan yok seni e yol verince insanlar sana çükün kalkıyo bi' yandan.
Şaka bir yana yapacağın bir şey yok. Genelde motorculara ibne derler sebebi ise ibneliğe ibnelikle karşılık vermeleridir. Açık egzos ile ışıkta kulak zarı zıplatmaktan başka yapabildiğim bir şey yok ne yazık ki. Sonuç olarak tek korumam kaskım. Onun ise etrafını saran sürüyle metal yığını var.
-
MaviGozluDev bunu yazdızigana bunu yazdıglaurung bunu yazdı
motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz
şu buji ile cam patlatma işini duyuyoruz ama nedir bu ? özelliği ne yani ?abi ufak ve sert madde.. trafikte bekleyen araçlarda arka koltuğa çanta koyan bayanların çantalarını çalmak için benzersiz yöntem. ucu sivri taş atıyomuş gibi düşün, cama attığın an cam yok arkadan çantayı al kaç :d
iyide neden buji ? başka sert bir sürü cisim var. porselen kısmını parçalayıp atıyorlar diye duymuştum ama bana mantıklı gelmedi. çelik saçma atan havalı tabancalar daha iyi bu mantığa göre -
bizim yaşlarda 18 hocam 5 arkadaşız seat leon 2011 birazda modifiyeli onla gezerken çok artislik yapan oluyor arabada bir kaç sopa oluyor bagajda zulada bir kılınç 2000 light ve adananın meşhur zırhı bunlara ihtiyaç kalmıyor ama olsun tedbir :)
genelde çok ileri boyutlara giderse olaylar önüne kırıp 4 kapıyı birden açıp elinde sopalarla aşağıya atarlı bir şekilde inince :) adamın tepkisi ya duymadım ya dikkat etmedim yada pardon gençler oluyor :) bu şekilde halledip yolumuza bakıyoruz.