folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)

Trafikteki Barzolarla Nasıl Mücadele Ederim(Ediyonuz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    edit
    nereodi tarafından 14/Nis/13 23:34 tarihinde düzenlenmiştir

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz

şu buji ile cam patlatma işini duyuyoruz ama nedir bu ?  özelliği ne yani ?

abi ufak ve sert madde.. trafikte bekleyen araçlarda arka koltuğa çanta koyan bayanların çantalarını çalmak için benzersiz yöntem. ucu sivri taş atıyomuş gibi düşün, cama attığın an cam yok arkadan çantayı al kaç :d 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Duyarlı bir türk vatandaşı olarak şikayet edebilirsin 154 Trafik hattına

artık 154 yok 155 i arıyorsun :D

öğrendim iyi oldu :D

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

oo işin zor trafikte geniş olacan yoksa kafayı yersin

Not :: Bide yola atlayıp sallana sallana gitmeseler .

He ya sanki plajda yürüyor at penisi

yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Ahh hocam ahh! Bak nasıl dertliyim gördün de mi? :D Biz motosikletçilerin en büyük belası bu hayvanlar! Tek çare kamyon ve türevlerini kullanmak. Ağabey geçen tükana mal geldi şoför yeniydi yolu bilmiyordu ve ben eşlik ettim adamla. Araç tır! :D Wuuuu! Abi inanırmısın o yol vermeyen insanlar böyle 200 metreden sağa çeker oldular, yol verir oldular. İnsan böyle bi' gururlanıyo tabi motorcusun normalde adamdan sayan yok seni e yol verince insanlar sana çükün kalkıyo bi' yandan.

Şaka bir yana yapacağın bir şey yok. Genelde motorculara ibne derler sebebi ise ibneliğe ibnelikle karşılık vermeleridir. Açık egzos ile ışıkta kulak zarı zıplatmaktan başka yapabildiğim bir şey yok ne yazık ki. Sonuç olarak tek korumam kaskım. Onun ise etrafını saran sürüyle metal yığını var.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    zigana bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

motorlu gençler sıkıştıranlara buji atıyor diye biliyorum ucu camı tuzbuz ediyomuş, kovalasa bile motoru yakalayamaz

şu buji ile cam patlatma işini duyuyoruz ama nedir bu ?  özelliği ne yani ?

abi ufak ve sert madde.. trafikte bekleyen araçlarda arka koltuğa çanta koyan bayanların çantalarını çalmak için benzersiz yöntem. ucu sivri taş atıyomuş gibi düşün, cama attığın an cam yok arkadan çantayı al kaç :d 

iyide neden buji ?  başka sert bir sürü cisim var. porselen kısmını parçalayıp atıyorlar diye duymuştum ama bana mantıklı gelmedi. çelik saçma atan havalı tabancalar daha iyi bu mantığa göre

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

bizim yaşlarda 18 hocam 5 arkadaşız seat leon 2011 birazda modifiyeli onla gezerken çok artislik yapan oluyor arabada bir kaç sopa oluyor bagajda zulada bir kılınç 2000 light ve adananın meşhur zırhı bunlara ihtiyaç kalmıyor ama olsun tedbir :)

genelde çok ileri boyutlara giderse olaylar önüne kırıp 4 kapıyı birden açıp elinde sopalarla aşağıya atarlı bir şekilde  inince :) adamın tepkisi ya duymadım ya dikkat etmedim yada pardon gençler oluyor :) bu şekilde halledip yolumuza bakıyoruz.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
Toplam Hit: 6022 Toplam Mesaj: 38