Transeksuel Köpek Havladı
-
Bülent Ersoyun neyine yorum yapmak. Cinsiyet değiştirenler ruhsal ve cinsel sorunları olan insanlardır. Kaale almaya bile gerek yok.
Bu arada bursalı bursalı diyen arkadaşlar Bursayı görmüşler mi? -
Firex bursalı sanırım :)
Walla ev arkadaşım bursalı muhabbeti geçmişti bülen ersoyla fatih ürek bursalı die..
oradan biliorum :)
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------Vay bee bu ülkenin en büyük transeksüeli... -ki bülent abi aynı zamanda muhafazakardır- o bile ayıktı.
Yukarıdakiler "yolun sonu zafer" derlerken, aşagıdakiler "yolun sonu mezar" diyecek. Değişen birşey olsa bari
-----------------------------sen gitme zaten birader(!) senin için mezar olan benim için zaferdir.
-
hepimiz bursalıyız!!
desem forum tarihinin en kapsamlı,kollektif ve seri küfür yeme rekorunu kırarım ama neyse demiyorum:)
-
yok fatih ürek erzurumluymuş bi arkadaşı makaraya alıyoduk oradan hatırlıyorum ama oda asparagas olabilir tabi neyse mevzuyu bölmeyeyim nereli olduğuda farketmez bülentin sonuçta bu içsel kazanılan bişey değik ama tabi kimileri varki milliyetçi yetiştirilir sosyal faktörler Allah yardımcıları olsun askerlerimizin
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------
yok fatih ürek erzurumluymuş bi arkadaşı makaraya alıyoduk oradan hatırlıyorum ama oda asparagas olabilir tabi neyse mevzuyu bölmeyeyim nereli olduğuda farketmez bülentin sonuçta bu içsel kazanılan bişey değik ama tabi kimileri varki milliyetçi yetiştirilir sosyal faktörler Allah yardımcıları olsun askerlerimizin
-----------------------------annesi bursalı babası erzurumlu.(hatta babası fatih doğdu diye 40 koyun kestirmişmiş oğlum oldu diye fln)
ama bülenti bilmem
-
en sevdiğim başkentlerimizden!! biridir. harika bir şehir ve tertemizdir.
ama böyle (böyleden kastım şöyle böyle değildir vatan sevgisinden bahsediyorum saptırmazsınız umarım)Türklerle övünmektense T.C için şehit olan diyarbakırlılarla övünmeyi yeğlerim.
vatanı satmakla suçladığımız okadar çok batılı varki cem uzandan tayyipten bile bahsedebiliriz sizin deyiminizle .
bu yüzden mantıklı düşünüp iyi teşhis etmek gerekir olayları .
evvela Türk Kürt ayrımı veya savaşı değil bu bu T.C ve bir terör örgütü olan pkk ile mücadelesidir ve zaten galipte bellidir mağlupta...
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------Vay bee bu ülkenin en büyük transeksüeli... -ki bülent abi aynı zamanda muhafazakardır- o bile ayıktı.
Yukarıdakiler "yolun sonu zafer" derlerken, aşagıdakiler "yolun sonu mezar" diyecek. Değişen birşey olsa bari
-----------------------------Her canlı mutlak gecicek o,sonsuzluga acılan kapıdan....Geride sadece bir isim,serefli bir yasam bırakıcak ardından...Sen ve senin gibiler ise degersiz yasamlarını surdurup köpek gibi gerbediginde...Mezar tasları uzerinde yazılı adınız her göruldugude,lanetlenip tiksinilcek gelcek nesillerce...O,dagda carpısıp sehit olan aslanlar sonsuza kadar marslarda,tükürlerde anılıcak,aglanıcak...Herkesin gidecegi mezarlara torunlar ciceklerle gelip göz yaslarıyla gidecek..bir nesil,bir millet sonsuza kadar sehitlerine minnet duyacak...
bizim zaferimiz sen ve senin gibilerin cesedinin uzerine dikecegimiz ay yıldızlı al bayrak'ın gölgesinde söyleycegimiz marslardır
sen vicdani red inide al bu ulkeden defolup gitsene seni kabul eden bir vatanda gebersene,bugun bi tarafını yaya yaya oturup bilgisayar basında rahat rahat yazı yazmasını saglayanları için minnet,saygı duymayan serefsizlerin yeri degil bu vatan. -
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------en sevdiğim başkentlerimizden!! biridir. harika bir şehir ve tertemizdir.
ama böyle (böyleden kastım şöyle böyle değildir vatan sevgisinden bahsediyorum saptırmazsınız umarım)Türklerle övünmektense T.C için şehit olan diyarbakırlılarla övünmeyi yeğlerim.
vatanı satmakla suçladığımız okadar çok batılı varki cem uzandan tayyipten bile bahsedebiliriz sizin deyiminizle .
bu yüzden mantıklı düşünüp iyi teşhis etmek gerekir olayları .
evvela Türk Kürt ayrımı veya savaşı değil bu bu T.C ve bir terör örgütü olan pkk ile mücadelesidir ve zaten galipte bellidir mağlupta...
-----------------------------neden olayı Türk-kürt ayırmına getiryorusun konun acılıs amacı da gidişatıda bu yönde olmadıgı halde ne bu caba git cok söylemek isitoyrsan baska bir konu ac bunda baska bir maksat var hem sen gidip arap kardeşlerin için göz yası döksene akp vekillerin kıyak emekliligi için onlara destek versene
-
hayır ben konuyu saptırmadan devam ediyorum .
ayrım yapanlara sitem ediyorum.
ben Türküm (sözde)diyip havlayan ciğeri beş para etmeyen vatan hainlerinden bahsediyorum .
ayrıca akp nin benim desteğime ihtiyacı yok onlara bu ülke halkının %47 si destek vermiş seni yönetmesi için .