folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Transeksuel Köpek Havladı

Transeksuel Köpek Havladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    bursalılara neden o sıfatın yakıştırıldıgını sanırım bir arkadaş forumda yazmıştı.. olaya bu acıdan bakmak yanlış ve mantıksız zaten..Bülent ersoy a gelince yaptıgı dengesizligin arkasına sıgınmaya calıştı üstüne üstlük kendi sol sağ kavgalarından bıktıgı halde sosyalistmiş sanatcıymış havası verdi. bir kere insan kendinden emin degil ruhundan bedeninden emin degil ki milletinden vatanından emin olsun üzülüyorum bizler dağda bayırda o pislikleri aradıkça bu insanların böyle yapmasına siz diskoda barda orda burda şarkı soyleyip para kazanırken biz o sogukta nobet tutarken yada onca insanı denetlerken aldıgımız paraya emege üzülüyorum ama içim rahat sonuçta vatanını milletini seven var bizi bekleyenler var nolursa olsun şehitler ölmez vatan bölünmez

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

hayır ben konuyu saptırmadan devam ediyorum .

ayrım yapanlara sitem ediyorum.

ben Türküm (sözde)diyip havlayan ciğeri beş para etmeyen vatan hainlerinden bahsediyorum .

ayrıca akp nin benim desteğime ihtiyacı yok onlara bu ülke halkının %47 si destek vermiş seni yönetmesi için .

konuyu saptırıyorsun acılıs amacı senin kardeşlerinin ölumune duydugun derin acıyı ifade etmen için degil,dusmanlarının gözunun acılmasının ifadesidir bu konu hakkında senin bir sekilde yorumda bulunman etik degil.aklı sıra sen ve senin gbilerin içlerinmdeki derin cukurluk hissiyadini gidermek için kendilerini tatmin etme yollarında biri olan cumlelerle bu aciz cevabını tamalaman senin ve senin sectiklerinin ne halde oldugunu bir fiil gözler önune seriyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    erkan07 övündüklerinin de Türkiye Cumhuriyeti için can verdiklerinin farkındayken o kelimeyi kısaltmaya kalkma yanlış anlama tepki değil gözünden kaçtığını düşündüğüm için dile getirdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sana çanakkaleyi öneriyorum.

oraya gidip şehit isimlerine bakmayı öneriyorum

sen ve sen gibi düşünenler anlayacaktırki bu vatan ortak vatandır .

sen gibi düşünenler kesin anlarda sen anlarmısın onu bilmiyorum.

bayraktaki kanda sadece senin dedenin emeği yok bu vatan nekadar seninse okadar benim.

tartışmak için felsefeden önce tarihi iyi bilmek gerekir ne tek başına felsefe yetebilir nede tek başına tarih yetebilir.

son olarak söyleyeyim tarihimizde bir çanakkale bir kurtuluş savaşı var unutmaki tarih tekerrürden ibarettir omuzunu yaslayacağın kişi yine benim.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    erkan07 övündüklerinin de Türkiye Cumhuriyeti için can verdiklerinin farkındayken o kelimeyi kısaltmaya kalkma yanlış anlama tepki değil gözünden kaçtığını düşündüğüm için dile getirdim
    bu önemli değil resmi yazışmalardada T.C yazılır eğer bunu söylüyorsan tabi.

istersen nüfus cüzdanını çıkart bak T.C. no yazar:) yinede sağol.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bursalılar gay diyorlar alası yok.

Bülent Ersoy Karadenizlidir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Firex bursalı sanırım :)

Walla ev arkadaşım bursalı muhabbeti geçmişti bülen ersoyla fatih ürek bursalı die..

oradan biliorum :) 

Fatih ürek bursalı değil erzurumlu

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Nasıl ki bir eşşek yarış atı gibi Hipodrom koşamaz.Siz istediğiniz kadar egitim verin.Hormon tedavisi yapın.Ne yaparsanız yapın.Onun da bir kapasitesi var.Siz bir Arap atından beklediğiniz bir özelliği bir zebra veya eşek gibi bir hayvanda beklemeye hakkınız yoksa eger, aynı onun gibi , milli ve manevi konularda herkesden de aynı duyarlılıgı bekleyecek durumumuz yok.Vatan , Asker , namus , can borcu gibi kavramlar Yüce Türk milletini evlatları için geçerli kavramlardır.Bu degerlere ancak o degerlerin anlamını bilen insanlar sahip çıkacaktır.Velhasılı kelam üzerinde konuşmaya bile gerek yok.Konuşmak bile ona deger vermek olur.Askerliğe dil uzatan kişi bu millet tarafından cezalandırlır.Ahmet kaya da bunun gibi talihsiz bir açıklama yapmıştı.İbo da benzer bir yanlışlık yaptı.Bu tarihden sonra kendisinden "eski ünlü sanatçı" diye bahsedilecek zannedersem.
Toplam Hit: 5003 Toplam Mesaj: 29