Traş Makinası Önerisi.
-
Arkadaşlar merhaba, genelde kirli sakal bırakıyorum ve uzun sakalı kısaltmak , şekil vermek için bir traş makinası arıyorum, philips qg 3340 önerildi ama hem motorunun güçsüz olduğu hem 10 saatte şarj olduğunu ve şarjsız durumdayken elektrik ile çalışmadığını öğrendiğimden üstünü çizdim...var mı kullanıp memnun kaldığınız bir ürün ?
-
Bende ariyorum duzgun bi alet, uzun sakalı duzeltmek icin. Her hafta kuafore gitmekten gına geldi artık.
-
Braun cruzer modellerine bak hocam biraz pahalı olabilir ama isteresen full kesersin istersen şekil verirsin. Islak çalışan modelleri de var.
-
Cesnist bunu yazdı
Braun cruzer modellerine bak hocam biraz pahalı olabilir ama isteresen full kesersin istersen şekil verirsin. Islak çalışan modelleri de var.
cruzer 5 ve 6'ya baktım da su ile olan tek yakınlıkları yıkanabiliyor olmaları.
-

philipsmiş bilmem neymiş hikaye hepsi
-
Remington kullanırım bayagidir bataryası öldü bende takipteyim.
-
Ayni urunu kullaniyorum uzun suredir. Haftada bir berbere giderdim artik gitmiyorum.
Urun hizli sarj oluyor. Turbo guclu kesim var. Basliklar hos ben burun icin verdikleri baslikla yanak ve sakal inceltiyorum. Benim sakallar seyrek ve ince. Sende sakal kalinsa sac basligini kullanabilirsin.
Ama dort dortluk bi makina degil. Braun denemek isterdim acikcasi. Kotumudur bundan iyimidir onu bende merak ediyorum.
Sekil acisindan da phlips hos.
-
sakın philips alma. ben aldım çok pişmanım. Alacaksan remington alacaksın.
-
Varg bunu yazdı

philipsmiş bilmem neymiş hikaye hepsi
Hocam katılıyorum da bana saç değil de sakal ve vücut için lazım :)
-
Ben de maksimum 100 TL'ye kadar ürün bakıyorum.
-
Etek tıraşı için Philips BG105 önerebilirim. Ucuz ve işlevsel. Ancak jilet ile 2 dakika olan iş bunla 10 dakika sürüyor.