Traş Makinası Önerisi.
-
Janitschar bunu yazdı
traştan sonra ciltte alerji,kızarıklık,kaşıntı durumu olmuyor değil mi ? yada şöyle sorayım böyle bir şey yaşayanınız var mı ?
Remington kullanıyorum cildim hassas. Öyle çok bastırmadan traş edersen bi sorun olmuyor hocam. Ha sana önerim Philips ve Braun'un su altında çalışan jilet gibi kesen traş makineleri var onlara bak. Nasıl kestiğini anlamıyorsun ve cilde hiç bir zararı yok.
-
GodKlaus bunu yazdıVarg bunu yazdı

philipsmiş bilmem neymiş hikaye hepsi
Aradaki inceyi ben kaçırdım sanırım. Resmi arattığımızda "saç kesme makinası" olarak çıkıyor ama bununla nasıl saçı kesicez :D
7 sene önce teknosadan böyle bişey aldım 20 liraydı lan
bunun üstüne 2 donanımlı yok öyleli yok böyleli makina aldım onlar pertte hatta nerede bilmiyorum bu alet hala gidiyor başlıklarını kaybetmişim sadece
he benim sakal kesme zorunluluğum yok 1-2 haftada bir inceltir bırakırım belki de ondan işimi görüyor bilemiyorum
-
Benim sakallar cins. Jiletle tıraş olduğumda hep aynı yöne almak zorundayım. Yoksa en az 30 kadar sakal batıyor. Sivilce yapıyor. Görev icabı gün aşırı traş olmak zorundayım. Şimdilik askerde filan kullandığımız plastik traş makinalarından kullanıyorum. Arasına jileti takıyorum. Sakallar batmasın diye dua ede ede traş oluyorum. Dün berberdeydim, berberim bana ''cildin hassas, traş makinesi al. hem sakalların batmaz hemde istediğin gibi şekil verirsin dedi.'' Burada berberlerin kullandığı traş makinesinin fotoğrafını paylaşan arkadaş haklı. Makinaler ne kadar analog ise o kadar uzun ömürlü ve kullanışlı oluyor. Bu haftasonu Konak-Çankaya taraflarında Kemeraltı içinde berber malzemeleri satan dükkanlara gidip bu makineden alayım diyorum.
-
Rabinski bunu yazdı
Benim sakallar cins. Jiletle tıraş olduğumda hep aynı yöne almak zorundayım. Yoksa en az 30 kadar sakal batıyor. Sivilce yapıyor. Görev icabı gün aşırı traş olmak zorundayım. Şimdilik askerde filan kullandığımız plastik traş makinalarından kullanıyorum. Arasına jileti takıyorum. Sakallar batmasın diye dua ede ede traş oluyorum. Dün berberdeydim, berberim bana ''cildin hassas, traş makinesi al. hem sakalların batmaz hemde istediğin gibi şekil verirsin dedi.'' Burada berberlerin kullandığı traş makinesinin fotoğrafını paylaşan arkadaş haklı. Makinaler ne kadar analog ise o kadar uzun ömürlü ve kullanışlı oluyor. Bu haftasonu Konak-Çankaya taraflarında Kemeraltı içinde berber malzemeleri satan dükkanlara gidip bu makineden alayım diyorum.
Hocam sana önerim ustura ile traş ol. Jilet gibi tahriş yapmaz ancak keserken dikkatli ol ustura acımaz anında keser.