folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Travianda Askerlerim Esir Düştü :S

Travianda Askerlerim Esir Düştü :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

img158/448/ekranresmi11si7.jpg

Arkadaşlar bu askerler geri döner mi? Travian bilgi ve birikimi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oha :S

elemana yememiş içmemiş kapanmı kurmuş :P

walla tek yolu ne bilion mu en ucuzundan 30-40-50 dene asker yap direk saldırt anca öle kurtarırsın ama dediğim gibi direkt saldırı yapacan.

Tekrar diom adam yememiş içmemiş kapan kurmuş ohaaaaAAA :D:D:D galyalılara yağmalama yapmayacan :P 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bişi daha esir askerler esir alınan köyün tahıllarında yedüünden eleman tahıl sıkıntısı çekip salıverebilir askerlerini :P

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

100 kadar askerle git hepsi geri döner... tuzakları dolmuş gördüğüm kadarıyla...

imparatoris basmaya çalış yani şu 6 tane olan askerinden yada emperyan bas diğerlerini yollama hem yavaşaltıırlar ordunu

hemde savunmaya yönelik askerler genelde... casusda yollamışsın saldırıda casusun hiç bi işlevi yok saldırırken köyde

bırak daha iyi yada başkalarını gözetle saldırıda ölemkten yada esir düşmekten başka bi işlevleri yok

unutmuşum ibosoft hatırlattı =) normal saldırı yap yağmalama yollama...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

bişe daha sorim, bi köye normal saldırı mı yapsam daha çok hammadde çalarım, sadece yağmalama mı yapsam daha çok hammadde çalarım?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

şimdi o değişiyor.. aslında asıl madde kaldırma olayı yağmalama saldırıda gelir ama normal saldırıdada madde gelir

sana şöyle bi taktik vereyim;ilk saldırıyı normal yap sonra yağmala diyelim gözledin adamı 10000 madde 100 asker var

önce normal saldırı yap bütün askerleri kes zaten gine madde alacaktır ama sonraki saldırılarda yağmalama yap çünkü

yağmalamada senin askerlerin daha az güçle saldırır eğer köyde asker olmazsa bu sorun değil ama içinde asker olan

köye az saldırı gücüyle saldırmak saçma oldğndan içinde asker olan köyü yağmalayacaksan önce normal saıdırı yapıp

askerleri öldür sonra yağmala

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

200 askerle normal saldırı yapıp gidersen askerlerini kurtarırsın.Tuzakçıya yakalanmaman için saldırılarda en az 1000 asker kullanman gerek 1000 askerler gittiğinde tuzağa düşenler kurtuluo :) buarada hangi serverdasın ben 5 teyim 2 hesabım var.

Cursedsw = 5860

Memorial = 1744 nüfuslu s5 te olan varsa yardımcı olurum. 

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bende sana bi kaç ipucu vereyim...

İleriye dönük düşnüyosan yani ben bu oyunu baya oynarım diyosan sadece emperyan bas emperyanların korkulacak sayıda olsun atlı askerinde olsun ama emperyan sayının 4te1 i kadar olsun emperyanlar senin işine ileride çok yarayacak hem tahıl bakımından hem saldırı gücü bakımından sayıca çok fazla bastıgın için dehşet bi saldırı gücün olacak :) ve emperyan basacagın hammaddeyi atlıya dönüştürürsen şöyle düşün gördügüm kadarıyla serverın yeni orda ki en ucuz askerler atlıya karşı yüksek savunması olan askerler yani millet bundan basacagı için daha oyunun başından atlıya karşı savunması olan bir sürü askeri oluyo sen daha sonradan atlı bassanda bunu çook yüksek bi miktar yapman lazım bu da zor...

Ve sakın bana saldırmıyolar nası olsa asker basmıyım gibi bi mantık geliştirme hiç durmadan asker basacaksın 1000 2000 3000 yetmez sürekli bas

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hemen girdim bende üye oldum güzel bir oyuna benziyo :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    vatanı ugruna şehit düştü. sevinmen gerek aslında..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    ölüme terket:D giden gider kalan sollar bizimdir:P

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
Toplam Hit: 5018 Toplam Mesaj: 18