Travianda Askerlerim Esir Düştü :S
-
-
oha :S
elemana yememiş içmemiş kapanmı kurmuş :P
walla tek yolu ne bilion mu en ucuzundan 30-40-50 dene asker yap direk saldırt anca öle kurtarırsın ama dediğim gibi direkt saldırı yapacan.
Tekrar diom adam yememiş içmemiş kapan kurmuş ohaaaaAAA :D:D:D galyalılara yağmalama yapmayacan :P
-
bişi daha esir askerler esir alınan köyün tahıllarında yedüünden eleman tahıl sıkıntısı çekip salıverebilir askerlerini :P
-
100 kadar askerle git hepsi geri döner... tuzakları dolmuş gördüğüm kadarıyla...
imparatoris basmaya çalış yani şu 6 tane olan askerinden yada emperyan bas diğerlerini yollama hem yavaşaltıırlar ordunu
hemde savunmaya yönelik askerler genelde... casusda yollamışsın saldırıda casusun hiç bi işlevi yok saldırırken köyde
bırak daha iyi yada başkalarını gözetle saldırıda ölemkten yada esir düşmekten başka bi işlevleri yok
unutmuşum ibosoft hatırlattı =) normal saldırı yap yağmalama yollama...
-
bişe daha sorim, bi köye normal saldırı mı yapsam daha çok hammadde çalarım, sadece yağmalama mı yapsam daha çok hammadde çalarım?
-
şimdi o değişiyor.. aslında asıl madde kaldırma olayı yağmalama saldırıda gelir ama normal saldırıdada madde gelir
sana şöyle bi taktik vereyim;ilk saldırıyı normal yap sonra yağmala diyelim gözledin adamı 10000 madde 100 asker var
önce normal saldırı yap bütün askerleri kes zaten gine madde alacaktır ama sonraki saldırılarda yağmalama yap çünkü
yağmalamada senin askerlerin daha az güçle saldırır eğer köyde asker olmazsa bu sorun değil ama içinde asker olan
köye az saldırı gücüyle saldırmak saçma oldğndan içinde asker olan köyü yağmalayacaksan önce normal saıdırı yapıp
askerleri öldür sonra yağmala
-
200 askerle normal saldırı yapıp gidersen askerlerini kurtarırsın.Tuzakçıya yakalanmaman için saldırılarda en az 1000 asker kullanman gerek 1000 askerler gittiğinde tuzağa düşenler kurtuluo :) buarada hangi serverdasın ben 5 teyim 2 hesabım var.
Cursedsw = 5860
Memorial = 1744 nüfuslu s5 te olan varsa yardımcı olurum.
-
bende sana bi kaç ipucu vereyim...
İleriye dönük düşnüyosan yani ben bu oyunu baya oynarım diyosan sadece emperyan bas emperyanların korkulacak sayıda olsun atlı askerinde olsun ama emperyan sayının 4te1 i kadar olsun emperyanlar senin işine ileride çok yarayacak hem tahıl bakımından hem saldırı gücü bakımından sayıca çok fazla bastıgın için dehşet bi saldırı gücün olacak :) ve emperyan basacagın hammaddeyi atlıya dönüştürürsen şöyle düşün gördügüm kadarıyla serverın yeni orda ki en ucuz askerler atlıya karşı yüksek savunması olan askerler yani millet bundan basacagı için daha oyunun başından atlıya karşı savunması olan bir sürü askeri oluyo sen daha sonradan atlı bassanda bunu çook yüksek bi miktar yapman lazım bu da zor...
Ve sakın bana saldırmıyolar nası olsa asker basmıyım gibi bi mantık geliştirme hiç durmadan asker basacaksın 1000 2000 3000 yetmez sürekli bas
-
Hemen girdim bende üye oldum güzel bir oyuna benziyo :)
-
vatanı ugruna şehit düştü. sevinmen gerek aslında..
-
ölüme terket:D giden gider kalan sollar bizimdir:P