Trojan Yedim Yardım Edin:S(Flas Flas Cw Hacklendi Diyenden=( )
-
serveri yediysen kurtulmanın yöntemi var ama soylemem ;) onuda kendin araştır bul :)
format atman yeterli olur
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi elemanın verdiği adrese tıklayan mı yedi? Yoksa tıklayıp resmi görenmi? Tıkladığımda resim gelmedi masaüstündede bişey yok bende...
-----------------------------bendede resim açılmadı opera kullaniyorum.arkadaşın pcden çıksın sıra bize gelcek hoca :P altı üstü trojan yani ne olcak ki:D
-
Yok Böyle Bişiy Ya Şimdi Formatmı Atıcam Ben:(
-
msn ini filan aldımı:) benim pc de kasılıyor sıra bende galiba :P
-
ArkiYaN bunu yazdı:
msn ini filan aldımı:) benim pc de kasılıyor sıra bende galiba :P
Seni atlayıp bana gelsin ibne..Bide benle konuşsun bakalım... -
yok daha benim pc ye gelmedi gelirse ben deliği biraz açarım sana yollarım genişletilmiş şekilde sende ne yaparsan yaparsın :D
-
decameron bunu yazdı:
Her gördüğünüz linke tıklamamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir umarım (: Ders olsun birdaha açacağın urlleri güvenebileceğin bir browserla açmaya çalış , Firefoxdur Operadır tavsiyem Firefox + noscript addonu ile kullanmandır. Sorunun cevabı ise ; Hijackthis programı ile logunu yapıştır buraya yardımcı olalım-----------------------------
Deca Verdım Hadı Yardım Etsene:(
-
Hangi antivirus var sende?
-
KasperSky?
-
hala daha i.e 6.0 mı kullanıosunuz be kardeşim . Ben nie g.tümü yırtıorum firefox kullanın die :) . Neyse en temiz çare format derim hiç uraşma anti virüsle felan