Trojan Yedim Yardım Edin:S(Flas Flas Cw Hacklendi Diyenden=( )
-
O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) F2 - REG:system.ini: Shell=Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\Fdisk.exe bunları fixle ve system32 nin içindeki Fdisk.exe yi sil O1 - Hosts: 76.74.9.18 milw0rm.com #03.10.2007 O1 - Hosts: 76.74.9.18 www.milw0rm.com #04.10.2007 bunları senmi ekledin?
-
sistem geri yükleme dene olmassa ag baglantını kapat aklına gelen bütün virüs proglarıyla tarat olmassa son çare format hjackthıs kullanmayı bılıyosan dikkat et dogru seylerı fıxledıgınden emın ol oda saglam progdur
-
sistem geri yükleme ile olacagını sanmıyorum kendini system volume informationa kopyalamıstır ve geri yüklendiğinde tekrar kopyalar
bitdefender internet security kur firewallu ile en azından baglantıyı engellersin sansını dene bitdefender cok saglam bir antivirüs virüsü öpme olasılıgı olabilir en azından firewall ile sana baglanmasını engeller ve temizleme işlemine vakit ayırabilirsin spyware doctoruda öneririm bunun yanında
olmadı bas formatı
-
Bence bas formatı hiç bekleme bendede şuan yüksek ihtimal keyloggger var ama şifre yazmadığım için format atmaya gerek duymuyorum :D
Bide ie kullanma -
Bende anormal bi durum yok..Kaç kere tarattrım bişey bulamadı..
-
o sayfadaki trojanı şu an sadece bit defender tanıyor, ado behaver bypass firewall olması lazım, 400kb civarında bir serveri var, merak ettiğim bir hex editörle (misal pe explorer) bu trojanın hangi ip adresni ile alış veriş yaptığını öğrenebilir miyiz? sanal makine olsa çlıştırıcam fakat yok.
-
benim bildiğim o konuyu turkishmydonoz acmıstı.
o da askerde suanda bilecikte :S
-
uzaktan bağlantı güselmiş ama nasıl yapıyo bu adam bunu biri anlatsın gugıl abimizde ayrın çıkmıyoo
-
Format at c ye sadece en temiz yol
Toplam Hit: 9080 Toplam Mesaj: 30