Trt Nin Yaptığı...
-
kafalarına sok*yım bende bir tek ben miyim bunu düşünen diyordum.
-
Bu Trt kadar kötü yayın yapan başka bi kanal yok şu anda.
Tv'den veremediği bazı maçları internet üzerinden Trt Web'den veriyor ancak o kadar kalitesiz bir yayınki; ara ara donmalar, maçın tam ortasında yayının kesilmesi v.s v.s. Çileden çıkartıyolar adamı.
Ayrıca Trt Spor'da bi maç izleyelim diyoruz, ( mesela İspanya Kral Kupası ) hemen Ömer Üründül çıkıyo karşımıza. Ulan senelerdir adamı istemediğimizi dile getiriyoruz adamlar koskoca devletin kanalına bu adamı koyuyolar maç boyunca delirtiyolar adamı.
Öneri olarak; Rtük'e şikayet etmekten başka bi çaren yok gibi duruyor. Şahsi görüşüm, şikayet etsende bişey değişmez. Kendi bildikleri saçmalıkları yine yapmaya devam ediyorlar. Aynı tas aynı hamam.
Pc-ErrOr tarafından 24/Nis/13 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
tek izlediğim Sakarya fırat dizisi başkada bir şey izlemem
-
WH0 bunu yazdı
ben TRT nin sadece kendi binasinda izlendigini dusunuyordum, hala TRT izleyen kaldi mi?
O dediğin 2 sene öncesine kadar doğruydu.Bir iki dizisi tutuldu değişti amk :)
EvladiFatihan tarafından 24/Nis/13 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
WH0 bunu yazdı
ben TRT nin sadece kendi binasinda izlendigini dusunuyordum, hala TRT izleyen kaldi mi?
nerde yaşıyorsun sen ? :)
-
bisiklet yarışlarını aynı anda canlı yayın EuroSports veriyor.
kayıtı yapan TRT açıyorum götüntü çamur , EuroSports u açiyorum görüntü cam gibi. Öyle ne reklama girer ne yayını keser.
-
m.k başka kanalda , en önemli yerlerde belgesel gibi reklam koyarlar, en can alıcı noktalara, olmadık şeylerin reklamı filmi belgeseli çıkar. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı çıkıncamı senin kafa basiyor. Seninki rahatsızlık değil, basit bir provakatörlük, adamı hazmedememek başka hiçbirşey değil. Biraz kendini aşş, sene olmuş 2013 sevmesende tahammül etmeyi öğrenki sanada tahammül edebilsinler:)
-
halat bunu yazdıWH0 bunu yazdı
nerde yaşıyorsun sen ? :)
Trt den baska kanal izlenmez ki
-
Hocam trt'nin en üst noktasındaki yöneticilerinden biri sen olsaydın sanıyor musun ki o bisiklet turnuvasının yayınına devam edebilirdin?
-
radyo tv sinema öğrencisi olup 1 sene ulusal bi kanalda çalıştım.. şuan 2. sınıfım.
hocam trt nin bu yaptığı ahlaki bi yayın anlayışı değil ama emin ol sen orda yönetici olsan genel yayın yönetmeni olsan sende yapmak zorunda kalırdın..
ayrıca sunuda belirtmeden geçemicem trt nin yaptığı bi programda yada belgeselde
jenerikte 10 tane aynı soyadı gördüğümüz sürece trt den bi sikim olmaz..