Trt Nin Yaptığı...
-
trabs0n bunu yazdı
Gereksiz konu gereksiz tartışma gereksiz vatandaş.
gereksiz gözükseydi silinirdi dimi ? çok gerekli vatandaş..
harddeath0070 tarafından 26/Nis/13 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
O kadarın içinde trtnin yaptığı mı dokundu ?
-
VBDream bunu yazdı
Diğer kanalların yaptıgı beni s*klemez TRT sözde devlet kanalı dokunacak tabi adam özel kanalı niyetine kullanıyo...
-
harddeath0070 bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Diğer kanalların yaptıgı beni s*klemez TRT sözde devlet kanalı dokunacak tabi adam özel kanalı niyetine kullanıyo...
kanaldan bahsetmiyorum Türkiyeden bahsediyorum.
-
VBDream bunu yazdıharddeath0070 bunu yazdıVBDream bunu yazdı
kanaldan bahsetmiyorum Türkiyeden bahsediyorum.
onada bi öneri sun destekleyeyim yapacak bişey varmı ?
-
-
Eskilerin yönetim hatalarına karşı çaresizliği anlatan bir sözü var. Derki " ananı kadı s.kmiş derdini kime anlatacaksın."
Kimseye şikayet edemessin. Dilekceni işleme bile almayabilirler ki dilekçe vermek anayasal bir haktır. Tüm resmi daireler herhangi bir neden öne sürerek dilekçeyi almamazlık edemezler ama almıyorlar işte.
Benimde soracak çok sorum var. Mesela belediye başkanı olmadan önce mal-mülk fakiri olan ismi lazım değil şu anda nasıl lüks evlerde yaşıyor. Sonrada kul hakkı derler.
Çok dertliyim tahribat çook. -
bence hiçbişey yapamassın sonuçta devlet kanalı ve konuşan başbakan o konuşmayı halka iletmek zorunda olabilirler aklıma gelen bu.
-
harddeath0070 bunu yazdıVBDream bunu yazdı
hacım ne içtin sen ya :D asıl diğer kanalın yaptığı sklemeli. devlet kanalı cigulinin mi konuşmasını yayınlayacak tabiki başbakanı yayınlıcak :))