TRT‘De Yayınlanan Şok Belgesel
-
ee yenimi öğreniyosunuz bunu? alın aşağıda verdiğim linki izleyin biraz daha açıklayıcı
-
akşam gelince bir bakayım
-
günaydın şeyh saat her ne kadar 1'e 6 kala olsada.
-
http://tvarsivi.com/player.php?y=446&z=2012-03-25%2014:43:00
NASA uyduların tamirinde cinleri kullanmak üzere Sakaryada bir hocayı bulması için görevli göndermiş. Yok daha neler :)
-
korhan bunu yazdı:
-----------------------------benim üvey amcam, yııllar sonra ortaya çıktı bizim aileyi bir yıl önce buldu.küçükken ayrılmak zorunda kalmışlar.
Ben normalde inanırım ama çok düşünmediğim için bu konuların üstünde pek konuşmam.
Üvey amcam izmirin en ünlü hocalarından, kendi söyledğine göre büyü yapmıomuş sadece olan büyüleri bozuyormuş.
Ama beraber konuştuğum ben hayatta inanmam, dalga geçen insanların üvey amcamın yaptığı seanstan çıktıktan sonra yüzlerinin bembeyaz, yusuf yusuf
olduklarını gördüm ve anlattıklarını duydum,
psikolojimin bozulmuyacagını bilsem meraktan bende seansa giricem ama yemiyo tabi.
Not: Ben seansa girmedim ama sadece sana küçük bişi yapıcam dedi kağıda bana göstermeden kendisi bir rakam ve renk yazdı.o kağıdı katlayıp masanın üstüne
koydu şimdi bana bir rakam ve renk söyle dedi benim söyledğim renk ve rakamın aynısı kağıtta yazılıydı.Böle bişi inanmak ya da inanmamak bütün mesele bu.
-----------------------------
Deden,amcan her kimse işte. Eğer hala İzmir'deyse benimkilerle de bir tanıştırayım. Belki bakarsın arkadaş olurlar... -
İllaki ilahi bir yardım olmuştur ama bunu bence abartmak demek ordaki askerler hiç bir şey yapmadı hiç bir başarı gayret göstermedi bir bulut geldi aldı götürdü hepsini...Onu öyle değil de birde bu videodan izleyin bence 57.Alay ve daha bunun gibi nicelerini....
-
Ben izledim tamamını çok ilginç geldi vallaha
-
designerboyalee bunu yazdı:
-----------------------------Tamamını buradan izleyebilirsiniz...
http://www.youtube.com/watch?v=slG1Hb8C3kU
-----------------------------bu daha iyi
-
Ya gerçek olup olmadığını soranlar var ya burda bile :/
Gerçek dünyaya dönün aq, bu canakkale savasindaki evliyalar o kadar etkiliyse gondermeselerdi o kadar körpe genci savaşa direk evliya ruhlarıyla savassaydk amq
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ya gerçek olup olmadığını soranlar var ya burda bile :/
Gerçek dünyaya dönün aq, bu canakkale savasindaki evliyalar o kadar etkiliyse gondermeselerdi o kadar körpe genci savaşa direk evliya ruhlarıyla savassaydk amq
-----------------------------o açıdan bakacak olursak o zaman, peygamber efendimizde Allah'ın elçisiydi Allah'ın meleklerinden bile üstün dü o neden onca çile cefa çekti?? kafirler tarafından üstüne pislikler saçıldı itildi kakıldı hakaretler yedi günlerce ağlatıldı? o zaman direk cinleri perileri evliyullahları azraili cebraili üstüne salsaydı herkesin?? bence sen gerçek dünyaya dön.. zaten herşeye yok saçma,yok imkansız,yok alakası yok,yok şaka diye diye uyuyo herkes. dünyaya dönün aq elle tuttuklarınızı kabul ediyosunuz tutamadıklarınız reddediyosunuz