TRT‘De Yayınlanan Şok Belgesel
-
Neyin kafası bu :)
-
Askeriyede özel siyahla kaplı odalar vardır ve bu pek bilinmez
o odaların maksadı içeriye cinlerin girip istihbarat yapmalarını engellemektir
-
He telefonlarıda cinler dinliyo zaten.
-
god bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------konuyu açan sıradan bi mürit olsaydı taşağın kralı geçilirdi konuda:)
-----------------------------big brother la taşak geçecek adam daha tarikata üye olmamış diyorlar :)
-----------------------------O adamın önce AB'ye üye olması lazım:)
-----------------------------Açıklamayı başlığa girdim hocalar nedense ciddiye alanlar olmuş benim başlığı =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------konuyu açan sıradan bi mürit olsaydı taşağın kralı geçilirdi konuda:)
-----------------------------big brother la taşak geçecek adam daha tarikata üye olmamış diyorlar :)
-----------------------------O adamın önce AB'ye üye olması lazım:)
-----------------------------Açıklamayı başlığa girdim hocalar nedense ciddiye alanlar olmuş benim başlığı =)
..............................................
hem sitenin sahibi olacaksin,hemde acilan konunun ciddiye alinmasina sasacaksin
seyh ,mürit olayini tarikatlardan bile yogun yasayan ciddiye alanlar var burda bende dahil
----------------------------- -
Yıl 2012,hala TRT'nin belgesellerini ciddiye alanlar var.Çok değil,iki hafta önce 2012 ile alakalı bir program vardı.Programın adı aklımda değil,ama meşhur bir yapımcısı var.Programın ana konusu Marduk denen gezegendi.TRT'nin dediğine göre 'NASA;Marduk Geliyor' diye açıklamış ve uyarmış.Oysa tam aksini söylüyorlar;
http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
-
Mit in gizli tarihi :)
-
hehehe şu islam safsataları yok mu her yerde kendine güldürtüyor elhamdurillah birde bu dalkavukluğun trt'de yayınlanması tam katliam
-
Rus Hackerlar sifre kirmakta kullaniyorlar bilmiyormusunuz ?
-
Bunları televizyona çıkaran zihniyeti...
Aslında arz talep meselesi işte, boşuna demedim vatandaşa kafam girsin diye...