folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Trt'nin Sakaryaspor'a Kıyağı

Trt'nin Sakaryaspor'a Kıyağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar iyi hatırlıyorum bu trendyol 1.lig'deki maçları bugünkü gibi geçen haftada hepsini aynı saatte başlattılar trtspor dönüşümlü olarak bütün maçları veriyor işte hangi maçta gol olursa oraya bağlanıyo falan, geçen hafta bizim SAKARYASPOR'un maçını 90 dakika canlı olarak trt1 vermişti bugünde yine 90 dakika trttürk kanalı verdi (: diğer bütün maçlar öyle kesik kesik hangi maçta önemli pozisyon, gol olursa oraya bağlanıyo falan. 

trt'nin bu işleri yapan kişisi sakaryalı mı? (((:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hacı abi kaç zamandır benimde dikkatimi çekiyordu demek hayata aynı pencereden bakıyoruz, birde sakaryaspor maçında reklam daha az gibi geliyor

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

:D tahribattan kaçmaz 

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

hacı abi kaç zamandır benimde dikkatimi çekiyordu demek hayata aynı pencereden bakıyoruz, birde sakaryaspor maçında reklam daha az gibi geliyor

:D bu detay dikkatimi çekmemiş ama olabilir yani herşey SAKARYASPOR'umuz için :D

@garga

eveeet :D

şu yayını böyle yapanı bulalım bi elinden öpeyim (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

TRT ile ilgili şöyle bir anım var. Seneler önceydi hangi takımdı bilmiyorum. Maç esnasında kamera tribünlere döner çünkü taraftarlardan bir tanesi "Maç TRT'de izlenir" yazılı bir kartonu kameraya sallamaktadır. Kamera tam zoom yaparken taraftar kartonu çevirmişti ve arkasında "İbne XXX" yazıyordu. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Maç trt de izlenir..

Kamera zoom slogan tam ekran

Karton döner..

Göztepe ...... di 

Hahahah

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

KocaElim Lig'e Geldi, darısı Eskişehir eee;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

izlemek isteyene daha güzel tiyatro oyunları var, genel kültür artırır hem. türk ligi izleyip ciddiye almak da ne bileyim :)

|~_~|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

izlemek isteyene daha güzel tiyatro oyunları var, genel kültür artırır hem. türk ligi izleyip ciddiye almak da ne bileyim :)

buda bi çeşit kültür ki. ailede, arkadaş çevresinde bir muhabbet konusu ve ne bileyim nasıl derlerse, bir çeşit keyif ve zevk konusu (;

hee benim gibi adama dersin türk ligini ciddiye almak falan bu konuda katılıyorum benimde favorim ispanya ligidir (;

ama tiyatro oyunları diyonya bu yaşıma kadar hiç tiyatro izlemedim ve hiç eksikliğini de hissetmedim (;

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

KocaElim Lig'e Geldi, darısı Eskişehir eee;)

şimdi sakaryalı olaraktan sana bi işaret yaparımda (: burda yapamıyom ama beni kesin anladın :D

kocaeliye de başarılar hee (;

eskişehir amatör kümeye düşmemiş miydi? (: yılların es-es'i (:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Akp iktidarı demek zaten Sakarya demek nesine sastin? Tayyonun Allah'a şirk dahi koşsa vardır reisin bi bildiği diyecek %30luk kesim Sakarya ahalisi işte. Tabii bu ahali Filistin'e yardıma giden Vicdan gemisi İsrail tarafından bombalandiginda tutup sokaklarda eylem yapamaz ancak kendi halkına öter borusu gider staebucksta kahve içiyor diye milleti rahatsız eder falan Sakarya işte ne beklersin ki üstadları Sakarya nehrine bir şiir yazmış hala kumarci, satılık kalemi olan aslında şerefsizin teki olup dinle imanla bir ilgisi olmayan nfk'nin beyinlerini şekillendirdiği koca bir yobaz şehirdir sakarya.

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 700 Toplam Mesaj: 17
trtspor sakaryaspor