Trt'nin Sakaryaspor'a Kıyağı
-
arkadaşlar iyi hatırlıyorum bu trendyol 1.lig'deki maçları bugünkü gibi geçen haftada hepsini aynı saatte başlattılar trtspor dönüşümlü olarak bütün maçları veriyor işte hangi maçta gol olursa oraya bağlanıyo falan, geçen hafta bizim SAKARYASPOR'un maçını 90 dakika canlı olarak trt1 vermişti bugünde yine 90 dakika trttürk kanalı verdi (: diğer bütün maçlar öyle kesik kesik hangi maçta önemli pozisyon, gol olursa oraya bağlanıyo falan.
trt'nin bu işleri yapan kişisi sakaryalı mı? (((:
-
hacı abi kaç zamandır benimde dikkatimi çekiyordu demek hayata aynı pencereden bakıyoruz, birde sakaryaspor maçında reklam daha az gibi geliyor
-
:D tahribattan kaçmaz
-
nereodi bunu yazdı
hacı abi kaç zamandır benimde dikkatimi çekiyordu demek hayata aynı pencereden bakıyoruz, birde sakaryaspor maçında reklam daha az gibi geliyor
:D bu detay dikkatimi çekmemiş ama olabilir yani herşey SAKARYASPOR'umuz için :D
@garga
eveeet :D
şu yayını böyle yapanı bulalım bi elinden öpeyim (:
-
TRT ile ilgili şöyle bir anım var. Seneler önceydi hangi takımdı bilmiyorum. Maç esnasında kamera tribünlere döner çünkü taraftarlardan bir tanesi "Maç TRT'de izlenir" yazılı bir kartonu kameraya sallamaktadır. Kamera tam zoom yaparken taraftar kartonu çevirmişti ve arkasında "İbne XXX" yazıyordu. :D
-
Maç trt de izlenir..
Kamera zoom slogan tam ekran
Karton döner..
Göztepe ...... di
Hahahah
-
KocaElim Lig'e Geldi, darısı Eskişehir eee;)
-
izlemek isteyene daha güzel tiyatro oyunları var, genel kültür artırır hem. türk ligi izleyip ciddiye almak da ne bileyim :)
-
antichrist bunu yazdı
izlemek isteyene daha güzel tiyatro oyunları var, genel kültür artırır hem. türk ligi izleyip ciddiye almak da ne bileyim :)
buda bi çeşit kültür ki. ailede, arkadaş çevresinde bir muhabbet konusu ve ne bileyim nasıl derlerse, bir çeşit keyif ve zevk konusu (;
hee benim gibi adama dersin türk ligini ciddiye almak falan bu konuda katılıyorum benimde favorim ispanya ligidir (;
ama tiyatro oyunları diyonya bu yaşıma kadar hiç tiyatro izlemedim ve hiç eksikliğini de hissetmedim (;
-
DracuLax bunu yazdı
KocaElim Lig'e Geldi, darısı Eskişehir eee;)
şimdi sakaryalı olaraktan sana bi işaret yaparımda (: burda yapamıyom ama beni kesin anladın :D
kocaeliye de başarılar hee (;
eskişehir amatör kümeye düşmemiş miydi? (: yılların es-es'i (:
-
Akp iktidarı demek zaten Sakarya demek nesine sastin? Tayyonun Allah'a şirk dahi koşsa vardır reisin bi bildiği diyecek %30luk kesim Sakarya ahalisi işte. Tabii bu ahali Filistin'e yardıma giden Vicdan gemisi İsrail tarafından bombalandiginda tutup sokaklarda eylem yapamaz ancak kendi halkına öter borusu gider staebucksta kahve içiyor diye milleti rahatsız eder falan Sakarya işte ne beklersin ki üstadları Sakarya nehrine bir şiir yazmış hala kumarci, satılık kalemi olan aslında şerefsizin teki olup dinle imanla bir ilgisi olmayan nfk'nin beyinlerini şekillendirdiği koca bir yobaz şehirdir sakarya.