Trt'nin Sakaryaspor'a Kıyağı
-
Nikoteen bunu yazdı
Akp iktidarı demek zaten Sakarya demek nesine sastin? Tayyonun Allah'a şirk dahi koşsa vardır reisin bi bildiği diyecek %30luk kesim Sakarya ahalisi işte. Tabii bu ahali Filistin'e yardıma giden Vicdan gemisi İsrail tarafından bombalandiginda tutup sokaklarda eylem yapamaz ancak kendi halkına öter borusu gider staebucksta kahve içiyor diye milleti rahatsız eder falan Sakarya işte ne beklersin ki üstadları Sakarya nehrine bir şiir yazmış hala kumarci, satılık kalemi olan aslında şerefsizin teki olup dinle imanla bir ilgisi olmayan nfk'nin beyinlerini şekillendirdiği koca bir yobaz şehirdir sakarya.
yok akp ile ilgili yorum yapmayım (;
şimdi içlerinde bende olduğum için görüyorum biliyorum bazı şeyler bu yüzden susma hakkımı kullanıyorum |: ama işte bence de herkesin düşüncesi böyledir, dediğin gibi yobaz bir habermi var büyük ihtimalle sakaryadadır (;
-
Nikoteen bunu yazdı
Akp iktidarı demek zaten Sakarya demek nesine sastin? Tayyonun Allah'a şirk dahi koşsa vardır reisin bi bildiği diyecek %30luk kesim Sakarya ahalisi işte. Tabii bu ahali Filistin'e yardıma giden Vicdan gemisi İsrail tarafından bombalandiginda tutup sokaklarda eylem yapamaz ancak kendi halkına öter borusu gider staebucksta kahve içiyor diye milleti rahatsız eder falan Sakarya işte ne beklersin ki üstadları Sakarya nehrine bir şiir yazmış hala kumarci, satılık kalemi olan aslında şerefsizin teki olup dinle imanla bir ilgisi olmayan nfk'nin beyinlerini şekillendirdiği koca bir yobaz şehirdir sakarya.
O şiirin Sakarya şehri ile alakası babanın sana benzediği kadar yok. İlköğretim seviyesine kadar inmen gerek eş anlamlilar dersine ve ardından biraz şiir okumak gerek. Şiir içeriğinde de geçtiği üzere Sakarya nehri ile alakalı okuyan ilkokul talebesi bile anlayabilir bunu. şiir de nehir genel olarak kullanılsa da asıl Eskişehir dolaylarından akan halinden bahsedilmiştir. Okumuyoruz sonra fışkırtıyoruz sallama fikirleri
-
Sakaryaspor'u şu koruyup kolluyordu o gidince ortada kaldılar.

-
improper bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
O şiirin Sakarya şehri ile alakası babanın sana benzediği kadar yok. İlköğretim seviyesine kadar inmen gerek eş anlamlilar dersine ve ardından biraz şiir okumak gerek. Şiir içeriğinde de geçtiği üzere Sakarya nehri ile alakalı okuyan ilkokul talebesi bile anlayabilir bunu. şiir de nehir genel olarak kullanılsa da asıl Eskişehir dolaylarından akan halinden bahsedilmiştir. Okumuyoruz sonra fışkırtıyoruz sallama fikirleri
Millet daha okuduğunu anlamaktan aciz azizim işte gel de böylesine laf anlat.. sen demisin şiir Sakarya nehri ile alakali ilkokul çocuğu anlar vs e be Güzel kardeşim ben ananın öz suyu ile alakali aslında o şiir mi dedim? Sen okuyorsun da ne oluyor.
Nikoteen tarafından 05/May/25 13:40 tarihinde düzenlenmiştir -
La andaval o şiir yazıldığında Sakarya diye bir il yoktu. Edebiyat bilmez, tarih bilmez, gece açıkta kalan yerinden uydurur durur dünyayı kirletir
-
ajan1111 bunu yazdıantichrist bunu yazdı
izlemek isteyene daha güzel tiyatro oyunları var, genel kültür artırır hem. türk ligi izleyip ciddiye almak da ne bileyim :)
buda bi çeşit kültür ki. ailede, arkadaş çevresinde bir muhabbet konusu ve ne bileyim nasıl derlerse, bir çeşit keyif ve zevk konusu (;
hee benim gibi adama dersin türk ligini ciddiye almak falan bu konuda katılıyorum benimde favorim ispanya ligidir (;
ama tiyatro oyunları diyonya bu yaşıma kadar hiç tiyatro izlemedim ve hiç eksikliğini de hissetmedim (;
doğru hocam. fakat futbol beyni uyuşturan bir şey maalesef. kaliteli izlersen keyif alırsın etkinlik olur heyecan katar hayatına aidiyet hissedersin takımına vs. bizdeki gibi tiyatro izlersen de bayar.