Truva Atı
-
arkadaslar bilgisayarima virüs bulaşti Truva Atı diye.Avast virüs programi var ama bi türlü silmiyo Napim yardimci olursaniz cok sevinirim!!!
-
kardeş o türkçesi ingilizcesi trojan dır.Avast dandik ben kullandım agzıma zıçtı onun için kaspersky'ı öneririm neyse benim bildiğim trojan mesela sen online olunca o virüsün sahibine haber verir oda senin pcni kontrol eder
yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Heeee millet böle şeylere cvp yazalım aman banane demeyin hepimöiz bu aşamalardan geçtik geçiyoruz...
-
avast ın bu baslangıç taramasımıdır ne s.kimse ole bi ayarı var.onu ayarla sonra bilgisayarı yenıden baslat tarama yaparken yakalar.. yoksa o her seferinde kendini sistem dosyalarına kopyalıyooo..istesen de silemiyosun.. sanırım senın derdinin çozumu bu..
-
delichoban bunu yazdı:
kardeş o türkçesi ingilizcesi trojan dır.Avast dandik ben kullandım agzıma zıçtı onun için kaspersky'ı öneririm neyse benim bildiğim trojan mesela sen online olunca o virüsün sahibine haber verir oda senin pcni kontrol eder
yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Heeee millet böle şeylere cvp yazalım aman banane demeyin hepimöiz bu aşamalardan geçtik geçiyoruz...
avast piyasadaki en sağlam antivürüslerden birisidir...
Test edilmiştir :)
-
arkadaşlar size tavsiye eğer bula bilirseniz PANDA diye bir antivürüs parogramı var onu deneyin tek kötü yanı bulduğu vürüsü dosyasıyla birlikte temizliyo sağlam temizlik yapıyo anlıyacagınız
-
renegadealien bunu yazdı:
avast piyasadaki en sağlam antivürüslerden birisidir...
Test edilmiştir :)
hoca avast bizde de yüklü de onarımı hemen hemen hiç yok bee programları siliyor bazılarını silemediğinde hep ötüyo insan panik oluyor birden :)) -
kasper 1
avast 2
3. yok zati belki zone suite
-
bitdefender hem buyuk networkler için iyidir hemde kişisel kullanım için fakat çok sistem kaynağı tüketiyor
-
kasper den şaşmayın arkadşlar.ben nortonuda avast ıda kulandım pc im öksüz trojan yuvasına dondü.
-
beyler norton 2005 ten şaşmayın
-
trojan bulaşmışsa antivür kurma...The Cleaner programını kur sadece trojan üzerine çalışan bir program.