Truva Atı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

beyler norton 2005 ten şaşmayın

puahhahahahah ouhahahuahuhah

hade lenn zortonu kim naapsın

trojana çift tıklıyom açıyo bi güsel sonra sağ tıklayıp tarat diyom şampanya patlatmadığı kalıyo ahanda bu trojan diye pc yi kastığıda cabası

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serxcan
    serxcan's avatar
    Erkek
    Bence trojenin olduğu yeri biliyosan başlangıç disketi ile aç dos ta silll!!

Hacker olmak; [G]izlilik [Ö]zveri [T]ecrübe ister!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serxcan
    serxcan's avatar
    Erkek

Eğer trojenlerden korunmak istiyom dersen AVG antivirüsü(ama sadece trojen) öneririm!!

Tabiki antivirüz programlarında avast tan vazgeçmem.

Hacker olmak; [G]izlilik [Ö]zveri [T]ecrübe ister!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    puahhahahahah ouhahahuahuhah

hade lenn zortonu kim naapsın

trojana çift tıklıyom açıyo bi güsel sonra sağ tıklayıp tarat diyom şampanya patlatmadığı kalıyo ahanda bu trojan diye pc yi kastığıda cabası

kardeşim sende oluyo heralde o olay ok kasar norton ama kalitedir yani yakalayıp siliyo allah için şimdi ama sen update etmiyosan onu bilemem

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Norton sux :) Bu arada niye illaha online olacan belki 80. portu kullanımyo belki kendi açtı portu vs. vs. Esas konuya dönelim ewt AVG trojan için çok iyi diyolar bi ara kullandım ama beğenmedim.Avast da zart zurt ötüyo adamın ödü kopuyo :) En iisi kaspersky işte züper bişi.Hem o ıııghçşşç gibi garip bi seste öttüğünden çok korkmuosn :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    avastın pöykürmesi yeter...

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    dostum ben trendmicro pc-cillin internet security14 demosunu indirdim taş gibi antivirüs,ne trojanlar,ne virüsler gördü bana mısın demiyo valla süper.internet security olduğu için firewall falan baya sağlam.mesela bilgisayarındaki bi program kendini güncellemeye çalışırken bile durdurup seni uyarıyo,bilmem ne programı bilmem ne sitesine bağlanmak istiyo izin veriyor musunuz diye soruyo.yani girene çıkana çok karışıyo.Fakat ilk kullanması baya eziyetli ama sonraları çok işe yaradığını farkedersiniz.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek
    avasttan şaşma bide ewido anti-malware var işin kötüsü oda dosyayı komple sili a.q. benim winapı sildi virüslü diye

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek
    avast eniyisi diyebilirim bide ewido anti malwere diye program tek kötü yanı dosyayı komple siliyo a.q. benim winapı sildi dallama

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
Toplam Hit: 5304 Toplam Mesaj: 20