Truva Atı
-
yawuz bunu yazdı:
beyler norton 2005 ten şaşmayın
puahhahahahah ouhahahuahuhahhade lenn zortonu kim naapsın
trojana çift tıklıyom açıyo bi güsel sonra sağ tıklayıp tarat diyom şampanya patlatmadığı kalıyo ahanda bu trojan diye pc yi kastığıda cabası
-
Bence trojenin olduğu yeri biliyosan başlangıç disketi ile aç dos ta silll!!
-
Eğer trojenlerden korunmak istiyom dersen AVG antivirüsü(ama sadece trojen) öneririm!!
Tabiki antivirüz programlarında avast tan vazgeçmem.

-
puahhahahahah ouhahahuahuhah
hade lenn zortonu kim naapsın
trojana çift tıklıyom açıyo bi güsel sonra sağ tıklayıp tarat diyom şampanya patlatmadığı kalıyo ahanda bu trojan diye pc yi kastığıda cabası
kardeşim sende oluyo heralde o olay ok kasar norton ama kalitedir yani yakalayıp siliyo allah için şimdi ama sen update etmiyosan onu bilemem -
Norton sux :) Bu arada niye illaha online olacan belki 80. portu kullanımyo belki kendi açtı portu vs. vs. Esas konuya dönelim ewt AVG trojan için çok iyi diyolar bi ara kullandım ama beğenmedim.Avast da zart zurt ötüyo adamın ödü kopuyo :) En iisi kaspersky işte züper bişi.Hem o ıııghçşşç gibi garip bi seste öttüğünden çok korkmuosn :)
-
avastın pöykürmesi yeter...
-
dostum ben trendmicro pc-cillin internet security14 demosunu indirdim taş gibi antivirüs,ne trojanlar,ne virüsler gördü bana mısın demiyo valla süper.internet security olduğu için firewall falan baya sağlam.mesela bilgisayarındaki bi program kendini güncellemeye çalışırken bile durdurup seni uyarıyo,bilmem ne programı bilmem ne sitesine bağlanmak istiyo izin veriyor musunuz diye soruyo.yani girene çıkana çok karışıyo.Fakat ilk kullanması baya eziyetli ama sonraları çok işe yaradığını farkedersiniz.
-
avasttan şaşma bide ewido anti-malware var işin kötüsü oda dosyayı komple sili a.q. benim winapı sildi virüslü diye
-
avast eniyisi diyebilirim bide ewido anti malwere diye program tek kötü yanı dosyayı komple siliyo a.q. benim winapı sildi dallama
Toplam Hit: 5304 Toplam Mesaj: 20